Celebs

Dit zijn de eerste beelden van Monica Geuze's realityserie: Like Monica

Een paar weken geleden vertelden we jullie dat Monica Geuze een eigen real life-serie krijgt. In plaats van vlogs maken en deze uploaden op YouTube, laat ze haar leven tijdelijk (deels) vastleggen door een professioneel team. Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Bekijk hier de eerste beelden.

Real life-serie: Like Monica

Monica Geuze kennen we natuurlijk allemaal door haar vlogs. Onlangs werd bekendgemaakt dat ze niet alleen zelf haar leven filmt, maar er een cameraploeg met haar mee op pad ging. Er komt een real life-serie over het leven van de vlogster.

''Anders dan in haar vlogs geeft Monica de regie nu voor het eerst volledig uit handen. Zo komen in de 8-delige serie verschillende thema’s aan bod die Monica weinig tot niet laat zien in haar eigen video’s. Daarnaast spelen haar vrienden, familie en de liefde een grote rol in de reallife-serie. Like Monica geeft een nog intiemer kijkje in het leven van de vlogster, waarin veel aan het veranderen is, zowel zakelijk als privé.'' Zo beschrijft Videoland de serie. Benieuwd naar de beelden? Kijk dan hieronder de video.

Vanaf 25 maart is Monica Geuze te zien in haar eigen real life-serie bij Videoland.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook