News

Vanaf nu is dit Yenga drankspel jullie go-to spel voor de zaterdagavond

Het is weer zaterdagavond en dus ook de hoogste tijd om weer eens de stad in te gaan met je vriendinnen. Een potje bussen of kingsen tijdens het indrinken is hartstikke leuk, maar jullie zijn eigenlijk wel in voor een nieuw spel. En dat komt goed uit, want dit drankspel is echt super origineel en wordt sowieso jullie nieuwe go-to drankspel. Yenga, maar dan met een kleine twist ;-).

Je weet vast nog wel wat Yenga is. Dat spel waarbij je een grote toren hebt met allerlei blokjes, waar je vervolgens één voor één een blokje uit moet halen. Diegene die de toren om laat vallen verliest. Bij dit Yenga drankspel zijn er niet alleen consequenties wanneer je verliest, maar ook wanneer je net één van de bijzondere blokjes pakt. In 15 van de 54 blokjes zit namelijk een cupje verwerkt, waar je van tevoren drank in doet. Trek jij het blokje met de drank? Dan moet je dit opdrinken voordat het spel weer verder gaat.

Geen standaard Yenga

Het Yenga drankspel is niet alleen door de drank anders dan normaal, maar ook omdat het spel een tikkeltje groter is dan je waarschijnlijk gewend bent. De blokjes zijn namelijk 17 centimeter lang, en in de shotjes past 30 milliliter aan drank. Je koopt het spel hier, voor 75 euro. Kost wat, maar het is wel ontzettend leuk. Dus, trommel je vriendinnen op, leg wat geld bij elkaar en vermaak je tijdens een goed potje Yenga.
yenga drankspel uitgaan

Bron: Amazon | Beeld: iStock, Amazon

Must reads 👀