News

Dit drankspel mag niet ontbreken tijdens een meidenavond

Bussen, Kingsen, Beerpong en Mens Verzuip Je Niet: stuk voor stuk hilarische drankspellen die garant staan voor een heerlijk avondje. Wij hebben een drankspel gevonden die je zeker weten aan dit lijstje toe kan voegen: Jizz The Game. Het heeft iets te maken met een piemel en veel drank. Benieuwd? Lees dan snel door.

Jizz The Game: drankspel met plastic piemel

Jizz The Game is een tikkie ordinair, maar vooral enorm grappig. Perfecte combi dus voor een gezellige meidenavond. Het spel is onder andere te koop bij FIREBOX en heeft alles te maken met het aftrekken van een grote plastic piem. Hmm, interessant?

Jizz The Game

Jizz The Game: zo werkt het

Handig: Jizz The Game is heel makkelijk te spelen. Voordat je begint, vul je de ballen met drank. Hierna draai je aan de linkerbal om erachter te komen hoe vaak je moet pompen en dan laten jij en je besties jullie beste aftrektechnieken zien. Nu maar hopen dat-ie niet bij jou gaat spuiten...

Jizz The Game bestel je hier

Een soort Russische roulette dus, maar dan met een plastic penis en veel drank. Lachen, toch? Zo wordt jullie girls night out nóg leuker. Bestel Jizz The Game hier.

Bron: fem-fem.nl | Beeld: FIREBOX

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook