News

Deze koppels doen mee aan Temptation Island 2020

Eerder kregen we al goed nieuws van Peter van der Vorst over de toekomst van Temptation Island en nu zijn alle deelnemende koppels van het seizoen van 2020 uitgelekt. Kortom: een topmaand voor menig Tempa-fan. Benieuwd welke lovebirds de ultieme relatietest aandurven? Lees dan snel verder.

Koppels Temptation Island 2020 bekend

Het beruchte Team Tempa heeft niet stilgezeten en meent te weten wie de deelnemende koppels van Temptation Island 2020 zijn.

Arda Türkèr & Elke Castro

Het allereerste stel komt uit België: de 26-jarige fitnesstrainer Arda Türkèr en zijn knappe vriendin Elke Castro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Melissa van de Vin & Gianni van der Bruggen

Het tweede duo komt uit Nederland. Het zou gaan om Melissa van de Vin en Gianni van der Bruggen. Over Melissa is (nog) weinig bekend, maar van Gianni weten we dat hij als bartender in Weert werkt en een technische opleiding heeft gedaan. Opvallend: in hun Instagram-bio laten de twee nog duidelijk weten een setje te zijn, of zou dit enkel misleiding zijn?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Simone Smith & Zach Avelo

Simone Smith is eigenaresse van schoonheidssalon Be My Guest in Almere, maar van haar vriend Zach Avelo weten we weinig. Wel is bekend dat de twee al geruime tijd samen zijn en ze graag feesten op festivals. Ook delen ze een passie voor tattoos en dat is te zien! Dit stoere koppel is klaar voor een nieuwe stap in hun relatie en die zetten ze op Temptation Island 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Roshina & Karim Azzoug

Dit knappe koppel wordt als vierde koppel getipt door Team Tempa. Roshina is een echte dierenvriend: ze zet zich in voor dierenleed door bijvoorbeeld petities te starten. Haar liefde Karim is personal trainer in fitness en kickboksen. We zijn benieuwd of zij de verleiding op het eiland kunnen weerstaan…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Angela & Chris

Wait, what?! Een vijfde koppel? Yes, volgens Team Tempa verlaat er dit seizoen wéér een koppel vroegtijdig het eiland. Wie en waarom is nog niet duidelijk, wel weten we wie hen komen vervangen: de Belgische Angela en Chris. Angela laat via Instagram weten bezig te zijn aan haar doctoraat als bio-ingenieur en haar vriend Chris is ingenieur op het gebied van ICT. Beiden houden erg van dansen en geven hier ook les in. Wij zijn benieuwd naar hun avontuur op Temptation Island.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door C H R I Z Z (@crzy_san) op

Wanneer Temptation Island 2020 op tv

Een comeback van Temptation Island was een tijd onzeker: na seksueel overschrijdend gedrag in een ander programma van RTL, liet de zender weten voorlopig te stoppen met het uitzenden van reality-tv. Toch kwam programmadirecteur Peter van der Vorst afgelopen week met goed nieuws voor de Tempa-lovers: “Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is.” Yay! Grote kans dat Temptation Island niet voor altijd van de buis verdwijnt. Of wij het seizoen met bovenstaande deelnemers al op de televisie kunnen bekijken is nog niet bekend. Wel weten we zeker dat het al is opgenomen én het sowieso in België op de buis verschijnt

Bron: shownieuws.nl, lovereality.nl | Beeld: RTL