News

Zegt Peter van der Vorst hiermee dat Temptation Island terugkeert op de buis?

Nadat realityprogramma 'De Villa' van de buis werd gehaald door seksueel grensoverschrijdend gedrag, werden ook andere realityprogramma's van de buis gehaald. Hoewel kandidaten van Temptation Island blij waren dat het programma niet langer werd uitgezonden, waren fans iets minder blij met deze uitkomst en vragen zich af: keert het programma binnenkort terug of moeten we het voortaan zonder Temptation Island doen? Er is tenslotte nog een seizoen opgenomen...

Realityprogramma's van de buis door seksueel grensoverschrijdende gedrag

Na het seksueel grensoverschrijdende gedrag van het realityprogramma 'De Villa', is niet alleen dit programma van de buis gehaald, maar ook Temptation Island is de dupe hiervan. Wat bleek: veel deelnemers zoals onder andere Pommeline en Thomas Cox klapte uit de school en deden heftige uitspraken over hun deelname. RTL besloot om voorlopig te stoppen met het uitzenden van realityprogramma's. Maar wat bedoelen ze nou eigenlijk met 'voorlopig'?

Temptation Island deelnemers

Hint Peter van der Vorst op terugkeer Temptation Island?

Programmadirecteur Peter van der Vorst doet een boekje open en zegt in een gesprek met De Telegraaf dat hij het heel erg vindt wat er gebeurd is tijdens de opnames van 'De Villa'. "Ik ben ervan overtuigd dat je dit soort programma's kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen wel volledig veilig voelen - voor, tijdens én na de opnames". Ook laat hij weten: "Het programma De Villa is definitief verleden tijd, maar een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is".

Niet uitgezonden, maar staat wel klaar

Oké, oké, we hebben dus al een beetje goed nieuws gekregen van Peter van der Vorst, maar een definitieve datum is nog niet bekend. Wel is het nieuwe seizoen van Temptation Island al opgenomen en is het waarschijnlijk een kwestie van tijd wanneer het op de buis komt. Kortom we wachten het met z'n allen af. Wel hopen we dan natuurlijk dat het er dan iets anders aan toe gaat in vergelijking met vorig seizoenen.

Bron: RTL | Beeld: Shownieuws.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved