Fashion

Wintersportvakantie op de planning? Dit zijn de wintersporttrends van 2020

Het is bijna weer tijd voor de jaarlijkse wintersportvakantie. Met grote vaart van de piste af en daarna gelijk door naar de apres-ski. Jij kunt niet wachten. Omdat het behoorlijk koud is tijdens wintersport, is het belangrijk dat jij je warm kleedt. Een warme skibroek is dan ook zeker geen overbodige luxe. Maar goed, dat de broek warm moet zijn betekent niet dat ‘ie er niet mooi uit mag zien. Wil jij toch nog een beetje modieus zijn op wintersport? Dit zijn de wintersporttrends voor 2020.

wintersporttrends 2020: dierenprint
Dierenprintjes kunnen in jouw garderobe sowieso niet ontbreken, maar ook voor op de skipiste mag jij rustig wat dierenprints uit de kast trekken. Met een slangenprintje of een panterprintje val jij hoe dan ook op tussen al die witte sneeuw. Combineer de skibroek met dierenprint het liefst wel met een effen ski-jack met een subtiele kleur: beige, of wit bijvoorbeeld.

View post on Instagram
 

 

wintersporttrends 2020: rood
Als jij wilt opvallen op de piste, maar niet bepaald fan bent van dierenprintjes, dan is de kleur rood ook meer dan geschikt. Alleen een rode skibroek is al tof, maar wat nog mooier is, is de combinatie met een rood ski-jack. Rood op rood en jij bent helemaal ready!

View post on Instagram
 

wintersporttrends 2020: neon
Misschien is het niet je eerste gedachte, maar neon skibroeken vallen absoluut onder de skibroeken trends 2020. In de zomer zagen we al veel meer neon items verschijnen in de kledingwinkels. Tasjes, jasjes, topjes, noem het maar op. Maar nu mag dus ook de skibroek in neonkleur niet ontbreken.

wintersporttrends 2020: pastel
Waar pastelkleuren een trend zijn qua interieur, is dit ook zo wat betreft skikleding. Denk aan mintgroen, baby roze en baby blauw. Zachte kleuren die iedere vrouw staan en zeker prachtig opvallen tussen de witte sneeuw. Nog een voordeel is dat het op een pastelgekleurde broek niet zo opvalt als je overal sneeuw hebt zitten van een valpartij ;-).

View post on Instagram
 

wintersporttrends 2020: beige
Lichte kleuren zijn tijdloos en dan ook al jaren populair. Een witte skibroek is mooi, maar een beigekleurige skibroek geeft net dat ene beetje extra. Combineer je beige broek met een witte jas of juist een felle kleur om ‘m meer op te laten vallen en jij bent helemaal klaar voor de wintersport.

Beeld: iStock

Must reads 👀