Lifestyle

Zo maak jij jouw huis gezelliger deze winter

“It’s the most wonderful time of the year.” De winter komt er weer aan. Hét perfecte moment om jouw huis een ware make-over te geven. Zo zit jij er helemaal warm en gezellig bij deze winter en worden de feestdagen nog leuker. Benieuwd hoe jij je huis heerlijk cozy maakt? Lees dan snel door. 

Warm interieur

Het wordt steeds kouder buiten en dat betekent dat we massaal naar binnen gaan. Pantoffels aan de voeten en chocolademelk in je hand: zo komen we de winter wel door. Heb jij wel genoeg van die kou en wil je de warmte naar binnen halen? Met deze accessoires lukt dat zeker. 

1. Geurkaarsen

 

Speciaal voor de winter brengen de geurkaars-fabricanten heerlijk ruikende kaarsen uit, helemaal passend bij de tijd van het jaar. Denk aan dennenboom, appel-kaneel en gingerbread: niks is te gek. Zo ruikt je huis heerlijk naar kerst en zeg nou eerlijk: wat is er gezelliger dan dat?

2. Vloerkleed

 

Een vloerkleed houdt niet alleen jou voetjes warm deze winter, het leukt ook je kamer op. Vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en brengen warmte, perfect dus voor een gezellig winterhuis. 

3. Kussens en kleedjes

 

Houten of metalen stoelen kunnen nog wel eens koud aanvoelen tijdens de wintermaanden. Met wat leuke kussens en faux fur heb jij niet alleen warme billen, maar ook een warm interieur. 

4. Dekens

 

Een heerlijk warme deken, wie is er niet dol op? In deze tijd van het jaar loop je het liefst de hele dag met een deken om je heen. Daarom ook deze tip: Gooi een extra deken over de bank, de stoel of jouw bed. Warm én gezellig. 

5. Pantoffels

 

Deze tip is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor jouw visite. Zet wat leuke pantoffels bij de voordeur neer. Koop deze in verschillende maten en printjes: zo is er voor elke gast wat bij. Jouw huis blijft schoon en de voeten warm. Een win-win situatie dus. 

Bron: realsimple.com | Beeld: iStock

Must reads 👀