Celebs

Dit Riverdale-koppel is uit elkaar

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dit Riverdale-koppel is uit elkaar, Anna Nooshin zet friendship tattoo met Kim Feenstra, Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson heeft een nieuwe hairdo en dit Love Island-koppel gaat samenwonen. 

Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson heeft een nieuwe hairdo
Ashley Benson kennen we als de blonde Hannah uit Pretty Little Liars, maar de actrice is haar blonde lokken zat en koos voor een nieuwe look. Ze gaat vanaf nu als een brunette door het leven én ze heeft er heel wat haar af laten knippen. Haar nieuwe hairdo heeft zelfs een naam gekregen: ‘The Bobson’. Check hieronder de nieuwe look van Ashley Benson. 

View post on Instagram
 

Is dit het bewijs dat Hailey Bieber zwanger is?
Hailey en Justin Bieber werden gespot toen ze samen op vakantie waren in Miami. Op de foto’s zijn de twee lovebirds samen te zien en fans denken het te weten: Hailey Bieber is zwanger. Ze lijkt een buikje te hebben en houdt haar handen op d’r buik. Hailey was klaar met de rumors en liet op Instagram weten dat ze niet zwanger is. Op haar Instagram Stories schreef ze: “Het internet is funny!! Nee, ik ben niet zwanger, ik hou gewoon heel erg van eten.”

View post on Twitter

Dit Riverdale-koppel is uit elkaar
Een tijdje terug gingen de geruchten dat Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar waren. Gelukkig waren de rumors niet waar, maar het lijkt er op dat een ander Riverdale-koppel wel uit elkaar is. Camila Mendes en Charles Melton zijn volgens bronnen niet meer samen. Het schijnt dat ze al een paar maanden niet meer samen zijn en de tijd nemen voor zichzelf. Zo willen ze zich allebei even focussen op hun werk en henzelf. Hopelijk komen de twee nog wel weer bij elkaar!

View post on Instagram
 

Anna Nooshin zet friendship tattoo met Kim Feenstra
Friendship tattoos zijn hot en ook Anna Nooshin en Kim Feenstra hebben er eentje gezet. Op Instagram showde Anna haar nieuwe tattoo en die van Kim. Ook laat ze zien dat de tatoages worden gezet. Benieuwd wat er op hun armen staat? Check dan de foto’s hieronder. 

View post on Instagram
 

Dit Love Island-koppel gaat samenwonen
Er zijn nu twee seizoenen geweest van Love Island en er zijn een aantal koppels happy in love naar huis gegaan. Alleen is niet iedereen meer bij elkaar… Zo leek het erop dat de winnaars van seizoen 1 en 2 alweer uit elkaar zijn. Gelukkig is er ook één stel dat heel erg gelukkig is en die zelfs gaan samenwonen. Matthy en Kelly zijn nog steeds verliefd en Kelly trekt bij Matthy in. Als Kelly terug is van haar wereldreis gaat het samenwonen beginnen. We wensen ze heel veel geluk! 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀