Celebs

Riverdale-actrice Lili Reinhart geeft duidelijkheid over haar relatiestatus met Cole Sprouse

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Riverdale-actrice Camila Mendes zette tattoo na seksuele aanranding, rapper Boef is verloofd, Miley Cyrus woont nu samen met The Hills' Kaitlynn Carter en Lili Reinhart geeft duidelijkheid over haar relatiestatus met Cole Sprouse. 

Rapper Boef en zijn vriendin zijn verloofd
Rapper Boef heeft zijn grote liefde gevonden. Hij is al een tijdje samen met vlogger Selma Omari en ze gaan een stap verder in hun relatie. Boef heeft Selma namelijk ten huwelijk gevraagd. Op zijn Instagram-account deelt de rapper het grote nieuws en schrijft hij: "Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig. Zij is de mijne. Wij zijn officieel verloofd." Congrats!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef (@boef) op

Miley Cyrus woont al samen met The Hills' Kaitlynn Carter
Een tijdje terug kwam het shocking nieuws naar buiten dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth gaan scheiden... Al snel gingen er geruchten dat Miley Cyrus nu happy in love is met Kaitlynn Carter, de ex van Brody Jenner. Ze werden al zoenend gespot op vakantie en volgens bronnen wonen de nieuwe lovebirds ook al samen. Ze hebben heel veel aan elkaar gehad tijdens de scheidingen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love You MC ❤️ (@forever_a_smiler) op

Lili Reinhart geeft duidelijkheid over haar relatiestatus met Cole Sprouse
Lili Reinhart leerde haar lover Cole Sprouse op de set van Riverdale kennen en sindsdien zijn ze hét koppel van dit jaar. Alleen gaan er al lange tijd geruchten dat ze niet meer samen zijn. Lili Reinhart geeft nu eindelijk duidelijkheid over haar relatiestatus met Cole Sprouse. Enne, het zit nog steeds hartstikke goed tussen de twee. In een interview zegt ze zelfs dat ze met haar vriend Cole tijdens Halloween verkleed gaat als tv-duo. Pfiehw, gelukkig maar! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

Maan deelt make-uploze selfie en ze is prachtig
Op Instagram verschijnen vooral de perfecte selfies met make-up en een goede filter. Maan gaat een keer voor iets anders en post een prachtige make-uploze selfie op haar account. Haar beroemde vrienden en boyfriend zijn mega enthousiast over de foto van Maan en wij ook!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Riverdale-actrice Camila Mendes zette tattoo na seksuele aanranding
In een interview met Women's Health vertelt Riverdale-actrice Camila Mendes over de betekenis van haar enige tatoeage, 'to build a home'. De tattoo heeft twee betekenissen. De ene betekenis is dat ze vroeger veel moest verhuizen en dat ze het daarom heel belangrijk vindt om zelf een thuis te maken van de plekken waar ze verblijft. De andere betekenis heeft te maken met een heftige gebeurtenis. Ze is namelijk gedrogeerd en seksueel misbruikt door iemand. Ze wilde daarna dat alles in haar omgeving veilig en comfortabel zou voelen en haar tattoo herinnert zich eraan dat ze zichzelf en haar omgeving moet blijven versterken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door camila mendes (@camimendes) op

Bron: Glamour, Cosmopolitan | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved