News

Het lijkt erop dat Love Island's Floor en Daniēl ook niet langer samen zijn

Uh oh, it's officially breakup season en dat is goed te merken. Vanochtend lieten wij jullie al weten dat er nog een Love Island-koppel uit elkaar is en het lijkt erop dat ook het winnende koppel van Love Island seizoen 2 niet langer meer samen is. Lees hier waarom.

Love Island-koppel Floor en Daniēl uit elkaar

Sinds de  breuk tussen Gabriëlla en Luca lijkt het alsof er een soort domino-effect is ontstaan. Het ene na het andere Love Island-koppel brengt naar buiten niet langer samen te zijn. Zou het er mee te maken hebben dat break up season net is begonnen? Vanochtend lieten wij jullie al weten dat Nick en Alicia ook niet meer samen zijn en nu lijkt het erop dat ook het winnende koppel niet zo succesvol was als het leek. Volgens verschillende bronnen zijn Daniēl en Floor niet langer samen. De reden? Ze denken toch anders over bepaalde dingen en dat schijnt te botsen. Of de relatie ook daadwerkelijk over is kunnen we nog niet zeker zeggen, de winnaars van Love Island hebben zelf nog niet bevestigd dat de relatie over is. Wij houden je op de hoogte.

Gelukkig gaat het tussen sommige koppels juist hartstikke goed. Eén koppel heeft zelfs al besloten om te gaan samenwonen. Benieuwd wie dit zijn? Dat lees je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR - Love Island🥇 ❥ (@floormasselink) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved