News

Is het uit tussen het Love Island-koppel Aleksandra en Denzel?

Alles wijst erop dat het liefdeskoppel Aleskandra en Denzel van Love Island seizoen 1 niet meer samen zijn. In Love Island waren de twee duidelijk gek op elkaar, maar is er dan nu toch sprake van een break-up? 

Zijn Love Island's Denzel en Aleksandra uit elkaar? 

Het koppel verliet in Love Island het eiland met veel geld. De twee wonnen maar liefst €25.000 en gingen met elkaar naar huis. Thuis hadden ze al gauw plannen om samen te gaan wonen, maar die plannen worden waarschijnlijk toch geen waarheid...

Op Instagram wordt een hoop duidelijk. Als je Denzel en Aleksandra volgt weet je dat ze al een tijd geen foto's met elkaar meer plaatsen. Het lijkt erop dat ze de foto's van de afgelopen tijd samen beide hebben verwijderd. Ook op Instagram-stories zien we de twee niet meer vaak samen. De laatste foto van hun op Instagram is al meer dan een halfjaar geleden en dat was ook nog eens op Love Island! Natuurlijk roept dat vraagtekens op bij de fans en bij ons, want no way dat wij dit zagen aankomen. 

Aleksandra ontvolgt Denzel op Instagram

Wat ook nog opvallend is, is dat Aleksandra Denzel niet meer volgt op Instagram en andersom wel. Daarnaast reageren ze sinds twee weken ook niet meer op elkaars foto.

aleksandra denzel uit elkaar

Aan het begin van het seizoen 1 zat Matthy in een koppel met Aleksandra, maar uiteindelijk besloot hij om voor Rowena te gaan. Aleksandra bleef toen achter en koos in de herkoppeling voor Denzel. Al eerder twijfelde de winnaars van seizoen 2 aan hun relatie. Floor wist namelijk niet of ze een toekomst zag samen met Daniël. Wil je weten waarom? Dat artikel kan je hier lezen. Het koppel Denzel en Aleksandra hebben helaas nog niks officieel bevestigd. Betekent dit het einde van hun relatie? Wij zijn in ieder geval benieuwd wat er gaat gebeuren tussen de twee.  

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved