Lifestyle

Dit zijn de leukste winter uitjes tijdens de koude wintermaanden

Het wordt steeds kouder en kouder buiten en het duurt waarschijnlijk niet lang meer voordat de eerste sneeuwvlokken uit de lucht vallen. Kou is niet fijn, maar zeker geen reden om hele dagen binnen te blijven zitten. Het winterseizoen is namelijk ook hartstikke geschikt voor leuke activiteiten. Er zijn ook dit jaar weer genoeg winter uitjes om samen met je lover, vriendinnen of familie te bezoeken. Wij hebben de leukste winter uitjes voor je op een rijtje gezet.

Winter uitjes ♥ Schaatsen
Een van de leukste dingen om te doen in de winter is schaatsen. De indoor schaatsbanen zijn weer geopend, maar wat misschien nog wel veel leuker is is een bezoekje aan een schaatsbaan in de buitenlucht. In veel steden verschijnt in de wintermaanden een schaatsbaan op een plein in de stad. Schaatsen, mok warme choco erbij en jouw middag is helemaal geslaagd.

Winter uitjes ♥ Het Amsterdamse Winterparadijs
Tijdens het Amsterdamse Winterparadijs 2019 worden allerlei leuke winteractiviteiten gecombineerd. Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt de RAI helemaal omgetoverd tot een groot winterwonderland. Voor jong en oud, binnen en buiten en de hele dag door is er genoeg te beleven. Er is bijvoorbeeld een mega reuzenrad met uitzicht over Amsterdam en je kunt allerlei optredens van bekende artiesten zien. Denk hierbij aan optredens van onder andere Maan en Lil’ Kleine. Een middagje bij het Amsterdamse Winterparadijs is zeker een goed idee als je nog zoekt naar winter uitjes.

In dit artikel hebben wij alle informatie over het Amsterdamse Winterparadijs voor je verzameld.

Winter uitjes ♥ Wandelen
Wandelen door de buitenlucht is niet alleen goed voor je, maar kan ook nog eens super leuk zijn. Als er dan ook nog eens sneeuw uit de lucht valt, is een wandeling al helemaal compleet. Misschien kun je het voor jezelf nog leuker maken door een fotocamera mee te nemen? Als je het saai vindt om alleen te gaan, neem dan niemand mee. Tijdens zo’n wandeling heb je vaak ook goede gesprekken. 

Winter uitjes ♥ Winter Efteling
De Efteling is altijd een goed idee, maar zeker in de winter. Hoewel het pretpark van zichzelf al heel sprookjesachtig is, maakt de winter dit gevoel nog veel sterker. Overal waar je kijkt zie je gezellige lichtjes en het sfeertje in de Efteling is tijdens de Winter Efteling heel warm. Geniet van het kampvuur onder het genot van een kopje warme choco. En nog veel belangrijker: heb vooral veel lol in alle leuke attracties.

Winter uitjes ♥ Spa
Ben je niet zo fan van de kou en zit je liever binnen? Dan is een dagje spa een goede opvulling van de dag. Ga samen met je mams, een vriendin of je lover naar de spa en kom helemaal tot rust. Lekker in het stoombad of de jacuzzi en voor de liefhebbers is een massage ook nog een optie. Wedden dat jij je na deze dag weer helemaal goed voelt? Dit soort winter uitjes zijn de perfecte oplossing om even aan de kou te ontsnappen.

Winter uitjes ♥ Shoppen
Voor de liefhebber is het koude weer een goed excuus om te kunnen shoppen. Je kunt ervoor kiezen om te shoppen in je eigen stad, maar het is misschien leuker om een keer een bezoekje te brengen aan een stad die je nog niet zo goed kent? Ontdek nieuwe winkels en vul je wintercollectie aan met de leukste items. Van al die outfits passen krijg je het vanzelf warm ;-).

Winter uitjes ♥ Kerstmarkt
Denken we aan winter, dan denken we aan kerst. Ieder jaar verschijnen er allerlei kerstmarkten. Je kunt ervoor kiezen om een kerstmarkt in Nederland te bezoeken, maar als je er echt even tussenuit wilt kun je ook een paar dagen op ‘vakantie’ en een kerstmarkt in een ander land bezoeken. Inspiratie nodig? In dit artikel vind je de leukste kerstmarkten in Nederland, en hier lees je alles over de leukste kerstmarkten in Europa.

Beeld: iStock

Must reads 👀