Lifestyle

Hier wil je heen: Het Amsterdamse Winterparadijs 2019

Kun jij niet wachten tot de winter begint en ben je nu al aan het plannen wat je deze winter allemaal gaat doen? Zet dan ook het volgende event heel snel in je agenda: Het Amsterdamse Winterparadijs komt namelijk terug! Hier kun jij het ultieme kerst- en wintergevoel zowel binnen als buiten beleven. Denk aan schaatsen, kerstfilms, optredens van je favoriete BN'ers, après-ski en nog veel meer. Kortom, hier wil je bij zijn. 

Het Amsterdamse Winterparadijs 2019 

Je hoeft niet meer op ski-vakantie, naar het theater of een kerstfilm op de bank te kijken deze winter. Tijdens het Amsterdamse Winterparadijs 2019 worden al deze leuke winteractiviteiten in één gecombineerd. Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 wordt de RAI helemaal omgetoverd tot een groot winterwonderland. Voor jong en oud, binnen en buiten en de hele dag door is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld in een mega reuzenrad met uitzicht over Amsterdam of doe een dansje bij het podium waar bekende artiesten optreden. 


Amsterdamse Winterparadijs 2019​: wat is er te doen?
Op het Amsterdamse Winterparadijs 2019 hoef je je in ieder geval niet te vervelen, je kunt er een hele hoop doen. Rooster marshmallows bij een vuurtje, ga in het reuzenrad of de draaimolen, ga zweven in de zweefmolen, glijd een helling af met tubes of schaats onder een deken van lichtjes. Maar ook voor wie een feestje zoekt is er genoeg leuks te doen: zo zijn er twee après-ski barren waarvan een mét silent disco (!) en is er ook een muziekpodium waar onder andere artiesten zoals Lil' Kleine en Maan de show stelen. En niet te vergeten: er is ook heel veel lekker eten. De meest populaire horecazaken van Amsterdam openen hier hun pop-up restaurants. Winterse klassiekers zoals erwtensoep en poffertjes zullen dus niet ontbreken!
 

Amsterdamse Winterparadijs 2019​: tickets
Je kunt uit verschillende tickets kiezen. Voor €5 kun je al naar binnen en heb je alleen toegang tot het muziekprogramma. Met een regular ticket van €14,50 heb je toegang tot het muziekprogramma en alle activiteiten. Als je er echt geen genoeg van kunt krijgen kun je ook kiezen voor een passe partout ticket, hierbij kun je op alle dagen het terrein betreden voor €34,50. Trommel dus snel al je vriendinnen op, je kunt namelijk nu al je tickets kopen. Scoor je tickets hier.

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook