News

In Rotterdam vind je een regenboog schaatsbaan

Brrr, het wordt steeds kouder en voor je het weet zitten we alweer in december. Hallo kerstvakantie! Heb jij al plannen gemaakt? Wij hebben namelijk dé perfecte activiteit voor deze winter gevonden. Leuk met vriendinnen, je ouders maar zeker ook met je date. Lees snel verder!

Regenboog schaatsbaan Rotterdam

Heb jij dit jaar al op de schaatsen gestaan? Nee? Dan is het hoog tijd om daar binnenkort verandering in te brengen! In Rotterdam-Kralingen is namelijk de schaatsbaan omgetoverd tot een echte ledlight-tunnel. Hoe cool! Gisteravond werd de 400 meter lange baan mét lichtshow getest en dat zag er in het donker natuurlijk hartstikke tof uit. Alle kleuren van de regenboog werden getest, de baan opent namelijk dit weekend al! Bekijk hieronder de eerste beelden van de 'tovertunnel'.

Tovertunnel

Zeker voor de echte snelheidsduivels onder ons blijkt deze lichtshow een bijzondere ervaring te zijn, maar ook jij als amateur wordt ongetwijfeld vrolijk van deze lichtshow tijdens het gestuntel op het ijs. De schaatsbaan is vanaf 30 november geopend en op zaterdag p 14 december vindt er iets speciaals plaats op het ijs. 

Silent disco op de schaatsbaan

We hebben het over de silent disco on ice. Hoe tof is dat? Markeer de 14e in je agenda en trommel je vriendinnen op, want dat wordt dansen op het ijs. Check hieronder hoe laat jouw favoriete beats te horen zijn:

Blauw: dance – electro – techhouse

20.30 tot en met 22.00 uur Twin House Project
22.00 tot en met 02.00 The Policy

Rood: disco – house – nu-disco – italo

20.30 tot en met 22.00 Countach
22.00 tot en met 02.00 Danou Possel (Intercity 010)

De kaartjes kosten €16 en inclusief schaatsen kost het €21.

Beeld: iStock | Bron: AD.nl, indebuurt

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved