News

What!? Dit is de heftigste Love Island exit óóit

Als je Love Island op de voet volgt dan heb je de heftige exit ongetwijfeld al gezien. Als je de aflevering van gisteren nog niet hebt gezien en nog niet wil weten wat er is gebeurd? Lees dan vooral vanaf nu niet verder ;-). We dachten dat het na de heftige exit van Thijs niet erger kon, maar de makers van Love Island zorgden gisteren voor nog meer emoties…

Heftigste exit ooit tijdens Love Island

‘Het moet niet gekker worden…’ Dit dachten wij toen we gisteren Love Island keken. Dit was ongetwijfeld de heftigste aflevering van Love Island tot nu toe. Er moest namelijk niet één Islander de villa verlaten, maar vier(!). De kijkers beslisten welke vier kandidaten de Love Island-villa moesten verlaten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VUURKORF ALERT: vanavond moeten 4 (!) Islanders de villa verlaten. 😭 #LoveIsland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

 

*spoiler alert*

Deze 4 kanidaten verlaten Love Island-villa

Het publiek mocht stemmen op de koppels. De minst favoriete koppels waren Sha en Jaap, Alicia en Nick, Daniël en Natascha en Jamey en Lisa. Dit keer gaan er geen koppels naar huis, maar de jongens en meiden met de minste stemmen.  Wie hun koffers binnen een half uur moesten pakken? Dat waren Sha, Natascha, Jaap en Jamey. Het zorgde voor een emotionele avond in de villa op Gran Canaria en bij ons op de bank… Wij zijn erg benieuwd hoe dit afloopt.