Films & Series

Thijs doet boekje open over zijn heftige exit tijdens Love Island seizoen 2

Volg je Love Island seizoen 2? Dan heb je ongetwijfeld de heftige exit van Thijs gezien… Na sluw spel door nieuwkomer Jamey tijdens de herkoppeling moest Thijs de villa verlaten. Zijn liefje Lisa moest hij achterlaten in de armen van Jamey. Awh! Wat Thijs over de situatie te zeggen heeft? Dat lees je in dit artikel.

Thijs over zijn exit tijdens Love Island seizoen 2

Ben jij team #thijslisa of team #lisajamey? Het ziet er naar uit dat Thijs en Lisa in ieder geval niet meer samen komen tijdens Love Island seizoen 2, want Thijs werd op slinkse wijze uit een koppel gehaald met Lisa door nieuwe Islander Jamey. Thijs reageert voor het eerst op zijn exit in Love Check-up. “Het is misschien een beetje gek, maar ik dacht aan mijn blessure” zegt Thijs. Een blessure vergelijken met liefdesverdriet!? Horen we je denken… Thijs legt uit: ”Ik ben voetballer geweest. Dat was mijn passie. Totdat ik op een geven moment mijn been brak en dat was simpel gezegd voor mij een soort doodsteek.”

View post on Instagram
 

”Het is goed geweest”

Toen Thijs tijdens het voetballen opeens uit de running was, was hij erg emotioneel. Achteraf dacht hij: ”wat heb ik daar nu aan gehad?” Hij besloot daarom nu dat hij niet weer in een negatieve spiraal wilde belanden en heeft daarom vrede met zijn exit: ”het is goed geweest”. Gisteren plaatste Thijs bovenstaande foto op Instagram met de volgende tekst:

”Poeh, waar zal ik eens beginnen… 🏝Allereerst wil ik iedereen super erg bedanken voor de lieve berichtjes die ik heb mogen ontvangen! 🤗😘
De afgelopen twee weken waren als een rollercoaster. Ik heb heel veel gelachen, soms tegenslagen moeten incasseren, maar ben vooral heel blij dat ik Lisa heb leren kennen. Ik hoop dat alle Islanders een geweldige tijd tegemoet gaan. Ik wacht in de Nederlandse regen tot ik Lisa weer kan zien of zou ik gewoon een vliegticket terugboeken? 😜☔️
Ik ga proberen zo snel mogelijk op alle leuke berichten te reageren en hou jullie zeker op de hoogte de komende tijd! 😄 @loveislandrtl #loveisland”

Must reads 👀