Winnen

Let the games begin! WIN het Temptation Island bordspel

We weten niet hoe het zit met jullie, maar onze donderdagen zijn niet meer hetzelfde. De eerste ontwenningsverschijnselen van Temptation Island beginnen al op te spelen: de after Temptation-dip. Gelukkig heeft Girlscene hoop voor jou en iedereen waarmee je standaard Temptation keek op donderdag. Wij mogen hét Temptation Island bordspel weggeven!

Temptation Island bordspel
Cancel al je weekendplannen en stop maar met wat je aan het doen bent, want een spelletjesavond is wat jij en je vriendinnen nu nodig hebben. En hoe kan je deze avond beter besteden dan met een Temptation Island bordspel? Lucky you, want wij mogen het bordspel der bordspellen weggeven. Yay! Scroll snel verder om te checken hoe jij kans maakt.

temptation island bordspel

Het Temptation bordspel
Waarschijnlijk zie je het niet zitten om naar een tropisch oord te gaan en daar twee weken lang gescheiden te zitten van je lover om zo de ultieme relatie test aan te gaan. Of wil je liever niet als verleidster met veertien ‘in een hoekje gedrukt slapen‘. En wij begrijpen dat.

Het Temptation Island bordspel is perfect om toch nog een beetje het gevoel te krijgen dat je meedoet aan het programma. Tijdens het spel mag je als verleidster ongestoord je gang gaan op het eiland. Het doel is uiteindelijk dat jij grappig, sexy en intelligent genoeg bent om die ene persoon te verleiden. Tijdens dit spel moet je dus alles uit de kast trekken om de andere spelers te overtreffen en te zorgen voor een overtuigend resultaat bij het kampvuur. Ga jij de strijd aan?

Wat moet je doen om kans te maken?
Wij mogen het bordspel weggeven en die wil jij natuurlijk winnen. Dit is wat je moet doen:
1. Volg Girlscene op Facebook en Instagram
2. Vul hieronder in waarom jij het Temptation Island bordspel zou moeten winnen. Vergeet niet je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
 

{@module=postContest id=”767″}