Films & Series

Wait, what? Deze Temptation Island-kandidaat gaat op zijn knieën in aflevering 13

Vandaag is een treurige dag, want we zijn alweer bij de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Aflevering 13 is een feit en het belooft een heftige te worden. Het is tijd voor de confrontatie, de koppels gaan elkaar weer terug zien na twee weken vol jaloezie en drama. Eén ding is zeker: de terugvlucht wordt niet voor alle koppels gezellig.

*Spoiler alert*

Temptation Island VIPS 2019 aflevering 13: Liesine & Oreo (oh nee, Orpheo)
Liesinde was niet blij met de laatste kampvuurbeelden van haar liefje Orpheo. Hij zegt dat de vrouw een situatie creëert waardoor een vrouw vreemdgaat. Ecuses moi? Vervolgens in het tweede fragment is te zien dat Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’ noemt, waarop hij het vervolgens glashard ontkent. Meid, dumpen die handel…

temptation island vips aflevering 13

Temptation Island VIPS 2019 aflevering 13: Pommeline en Fabrizio
Bij Pommeline en Fabrizio ging het er heel anders aan toe bij het kampvuur. Pommeline begon te stralen en Fabrizio kon niet wachten om zijn Pommeline weer terug te zien en dat ondanks de ‘lompe’ opmerkingen die Fabrizio eerder maakte in dit programma. Het lijkt erop dat alles is vergeven, zeker toen Fabrizio aan het einde nog een keer op zijn knieën ging om er zeker van te zijn dat Pommeline nog steeds wil trouwen.

Inmiddels is al uitgelekt dat de twee niet langer samen zijn. Pommeline bevestigde onlangs op haar Instagram dat het uit is. Later bleek dat Fabrizio stiekem met verleidster Julia probeerde af te spreken tijdens de relatie met Pommeline. Inmiddels is het ook niks meer tussen Julia en Fabrizio en heeft hij het later nog gezellig gehad met deze vrouw. Pommeline heeft na Fabrizio ook een nieuwe vlam gevonden en die check je hier.

fabrizio pommeline temptation island vips aflevering 13

Temptation Island VIPS 2019 aflevering 13: Shirley en Damian
Waar Pommeline en Fabrizio dolgelukkig waren om elkaar weer terug te zien was er bij Shirley en Damian een totaal andere stemming. Voor de gelegenheid had Damian een zwarte outfit aangetrokken: ”Begrafenis, he” was daarop zijn antwoord. De stemming werd er niet beter op toen Shirley begon met de vraag: ”Waarom wilde je hier in godsnaam aan meedoen?” en Damian eindigt het heftige kampvuur met de woorden: ”Ik denk dat dit een heel mooi afscheid is”. Ook bij de koppel was al bekend dat ze niet langer samen waren. Damian praatte een tijd geleden zijn mond al voorbij en is laatst zoenend met Yasmin gespot.

damian shirley temptation island vips 2019 aflevering 13

Yasmin & Thomas
Over Yasmin gesproken… Komen we gelijk bij het laatste kampvuur aan. Dit is het koppel dat als eerste afspraken verbrak. Wel even props voor Yasmin, want toen Thomas binnenkwam gaf ze hem een stuk zeep: ”Hier heb je alvast een stuk zeep, kun je de volgende keer je stinkvingers mee afwassen’. Hilarisch! Thomas bleef erbij dat Yasmin als eerste de fout inging en wij begrijpen er helemaal niks van…

temptation island vips 2019 aflevering 13 thomas yasmin

Must reads 👀