Films & Series

De trailer van Riverdale seizoen 4 is hier en we hebben nu nóg meer vragen

Het is bijna zover, de start van Riverdale seizoen 4. Afgelopen seizoen bleven we met veel vragen achter. Wat is er bijvoorbeeld met Jughead gebeurd? Om alvast in de stemming te komen, deelde Netflix de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Eén ding is zeker: shit is going down! 

Riverdale seizoen 4
Het laatste jaar op de middelbare school breekt aan voor de tieners uit Riverdale. Dit jaar wordt heftig, als we de nieuwe trailer moeten geloven misschien zelfs wel heftiger dan ooit.

Terugblik Riverdale seizoen 3
Even een korte terugblik: in de finale van vorig seizoen zagen we dat Betty, Archie en Veronica de muts van Jughead verbrandde. In de trailer blijkt hij nu zelfs vermist te zijn en er wordt dus een zoektocht naar hem gestart. What happened?!

Trailer Riverdale seizoen 4
Ook spelen er weer een hoop geheimen in het nieuwe seizoen. Zo zien we een dat Betty een groot geheim met zich meedraagt en zelfs wordt neergeslagen met een geweer. Kortom: deze sneak peek roept bij ons een hoop vragen op. Nog eventjes wachten, want op deze datum staat Riverdale seizoen 4 op Netflix. Lees hier alvast alles wat we tot nu toe weten over Riverdale seizoen 4 en bekijk hieronder de trailer.

Bron: netflix-nederland.nl | Beeld: Getty Images