Series & Films

Dit weten we tot nu toe over de Riverdale spin-off Katy Keene

Als echte Riverdale-fan heb je het vast al wel voorbij zien komen: er komt een Riverdale spin-off. Jep, je hebt straks naast Riverdale nog een serie die je kan bingewatchen. Het gaat namelijk om de serie Katy Keene. Enne, de eerste trailer is al online gekomen. We praten je hieronder bij over de nieuwe Riverdale spin-off. 

Riverdale spin-off Katy Keene
Riverdale-fans opgelet: ben je klaar voor een nieuwe serie? Dan wil je de Riverdale spin-off Katy Keene zeker gaan bingewatchen. De serie gaat over een groepje twintigers die in New York wonen en hun dromen willen waarmaken. Zo wil Katy namelijk modeontwerpster worden, alleen moet ze de balans zien te vinden tussen haar dromen en de liefde. 

PLL-actrice als Katy Keene
De serie maakt het nog leuker, want er speelt namelijk een Pretty Little Liars-actrice de hoofdrol in de nieuwe serie Katy Keene. Niemand minder dan Lucy Hale speelt Katy Keene. Zo komen al je favoriete series bij elkaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

Riverdale-acteur
Ook gaan we in Katy Keene een heel bekend gezicht zien. Riverdale-actrice Ashleigh Murray komt in Katy Keene namelijk terug als Josie. Ze is vriendinnen met Katy en is natuurlijk in New York voor haar zangcarrière. Er is ook al gezegd dat de kans groot is dat we meerdere Riverdale-acteurs zullen zien in de spin-off. YAS!

Katy Keene releasedatum
Het is nog onduidelijk wanneer de serie gaat beginnen, maar er wordt gezegd dat het in 2020 zal zijn. Gelukkig krijgen we daarvoor nog Riverdale seizoen 4 te zien. Nog even geduld dus! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

Katy Keene op Netflix
Het is jammer genoeg nog niet bekend of we Katy Keene straks kunnen bingewatchen op Netflix. De serie is, net als Riverdale, van The CW en die hebben natuurlijk een goede samenwerking met Netflix. Mochten ze een deal sluiten voor Katy Keene, dan kunnen we waarschijnlijk binnen 24 uur de nieuwe aflevering zien. Net zoals Riverdale dus. 

Katy Keene trailer
Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe serie? Er is al een eerste trailer naar buiten gebracht en het ziet er echt geweldig uit. Zet Katy Keene dus maar vast op je bingewatch-lijstje. 

Beeld: The CW

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook