News

Deze koppels hebben Temptation Island VIPS 2019 niet overleefd

Vandaag is de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Dat niet alle koppels de ultieme relatietest overleven mag wel duidelijk zijn. Het laatste kampvuur is geweest en sommige koppels zijn niet langer samen. Benieuwd welke koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd. Dat lees je hier.

Kandidaten gaan vreemd tijdens Temptation Island VIPS 2019
Vorig seizoen Temptation Island was saai, slecht gecast en om bij in slaap te vallen *gaap*. Bij Temptation Island VIPS 2019 gaat het er heel anders aan toe. De koppels zijn losbandiger en er ligt verleiding op de loer… Er gaan meerdere geruchten dan verschillende koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd en uit verschillende bronnen blijkt dat een paar kandidaten sowieso een slippertje maken in het nieuwe seizoen Temptation Island. Welke koppels het waarschijnlijk niet hebben overleefd? Dat lees je hier.

thomas jessie temptation island vips 2019

Thomas Cox en Yasmin Karssing
Het gerucht dat Thomas Cox en Yasmin Karssing niet meer bij elkaar zijn na hun deelname aan Temptation Island VIPS 2019 ging al langer rond. Verschillende bronnen meldden zelfs dat het koppel al uit elkaar was, vóórdat ze aan het programma deelnamen. Zelf ontkennen ze dit en in onderstaande video legt Thomas het uit.

dit tekst gaat onder deze video verder.

Of ze nou wel of geen ‘echte relatie’ hadden voordat ze meededen aan Temptation Island VIPS 2019, het moge duidelijk zijn dat dit koppel de relatietest niet heeft overleefd. Thomas viel voor verleidster Daniëlle, waarop Yasmin zoende met Stuwey. Na Temptation Island zijn Yasmin en Damian zelfs samen zoenend gespot.

fabrizio pommelien temptation island vips 2019
Fabrizio en Pommeline
Iets meer dan een jaar geleden werden Fabrizio en Pommeline een stel. Ze waren beide verleider op Temptation Island om elkaar vervolgens na afloop te verleider. Toen Fabrizio haar ten huwelijk vroeg moest hun relatie natuurlijk een laatste proef doorstaan voordat ze elkaar het ‘ja-woord’ geven en dat is natuurlijk de ultieme relatietest tijdens Temptation Island VIPS 2019.  

Alles leek koek en ei tussen Fabrizio en Pommeline na de hereniging tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS 2019. Ze leken dolgelukkig toen ze elkaar weer zagen en Fabrizio ging zelfs voor de twee keer op zijn knieën om er zeker van te zijn dat zijn liefje Pommeline nog steeds met hem wilde trouwen.

Of de bruiloft er nog steeds gaat komen? Nope. Inmiddels weten we dat we die trouwerij uit de agenda kunnen halen, want het stel is niet langer samen. Na Temptation Island kon Fabrizio de verleiding toch niet weerstaan en zocht aandacht bij verleidster Julia. Ze werden meerdere malen intiem gespot, terwijl hij nog een relatie met Pommeline had. Hij gaf later toe dat hij stiekem met Julia had afgesproken, maar dat was nadat Pommeline er zelf achter was gekomen dat Fabrizio niet alleen close met haar was.

shirley damian temptation island vips 2019

Shirley & Damian
Van Shirley is niet op haar mondje gevallen en vertelde tot in detail over haar relatie met Damian. Ze was er dan ook van overtuigd dan Damian vreemdgaat. Vlak voor aflevering 5 praat Damian eigenlijk zijn mond al voorbij en verklapt hij min of meer dat het uit is. In een radioprogramm zegt hij: ”We zijn in totaal negen maanden bij elkaar geweest”, waarop de presentator zegt: ”Jullie zijn niet meer bij elkaar?” Oeps… 

Inmiddels heeft Damian het erg gezellig met Yasmin en Shirley met verleider Daan. Toch hebben wij wat details gemist. Het vuur was namelijk niet gelijk gedoofd na het laatste kampvuur, want Shirley en Damian hadden hierna tóch nog seks.

 

quentin channah temptation island vips 2019Channah en Quentin
In april maakten Channah en Quentin bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Hoewel niemand dacht dat het koppel alsnog mee zou doen aan Temptation Island VIPS 2019, bleek niets minder waar. Hier lees je wanneer ze erachter kwamen dat ze zwanger waren. Een maand na de bekendmaking van de zwangerschap leek het erop dat het koppel uit elkaar was, dit door verschillende emotionele uitingen op Instagram door beide. Toch zitten de twee in Temptation Island VIPS 2019, maar stappen ze eerder uit het spel omdat het te zwaar werd om het geheim te bewaren. Gelukkig keken ze samen de afleveringen terug en lijken ze gelukkig samen. Nu nog even wachten op de kleine, want ze kan ieder moment bevallen van de baby.

orpheo liesinde

Liesinde en Orpheo
Liesinde was niet blij met de laatste kampvuurbeelden van haar liefje Orpheo. Hij zegt dat de vrouw een situatie creëert waardoor een vrouw vreemdgaat. Ecuses moi? Vervolgens in het tweede fragment is te zien dat Orpheo verleidster Angie een ‘geil persoon’ noemt, waarop hij het vervolgens glashard ontkent. Meid, dumpen die handel… Toch waren ze nog samen na Temptation Island VIPS 2019, alleen gaan er nu wel geruchten dat het uit is.