Travel

Lekker slim: we verzamelden de 5 meest vergeten spullen

Ga je een weekend naar je ouders voor Kerst of zelfs op vakantie? Dan moet je echt even opletten. Het is waarschijnlijk vaak genoeg gebeurd dat dit niet het geval was. ”Shit, oplader vergeten!” Je bent niet de enige. Na het lezen van dit artikel vergeet je deze vijf meest vergeten spullen nóóit meer in je koffer te doen.

1. Je oplader
We merken dat dit draadje ons veel waard is wanneer we van huis vertrekken, want zonder mobiel zijn we natuurlijk helemaal nergens. We hebben geen GPS en kaartlezen is natuurlijk niet een van onze beste kwaliteiten. Ook kun je niet via social media aan al je vrienden laten weten dat je ontzettend aan het genieten bent en als je iemand uit het oog verliest is iemand een berichtje sturen ook geen optie. Zo een belangrijk draadje, zo makkelijk vergeten.

2. Een zonnebril
Doordat het weer in Nederland zo onvoorspelbaar is, zit een zonnebril waarschijnlijk niet in je standaard zomeruitrusting. Helaas kom je er pas achter dat je zonnebril nog op het aanrecht ligt, als je aan de Spaanse Costa op het terras zit. Eigenlijk moet je al vroeg beginnen met inpakken, dan weet je zeker dat je niks vergeet. Nu we toch over koffers inpakken spreken, heb je wel een goede koffer? Met de leukste koffers voor dames wordt het nog leuk ook om je koffer in te pakken! Je spot jouw koffer met trendy printje direct op de bagageband. 

Koffer met vrouwenspullen
3. Je tandenborstel
Die tandenborstel lag klaar deze ochtend, op z’n plek naast de spiegel. Je had hem vanochtend zelfs nog gebruikt, maar je liet je hem nog heel even liggen om te drogen. Tja, die gaat nergens meer heen deze vakantie.

4. Je zwemkleding
Je had laatst nog dé perfecte bikini gescoord. Je zag het al helemaal voor je hoe jij zou flaneren over het strand en langs het zwembad. Nu je bikini nog in Nederland ligt, ga je liever niet in je hemdje op het strand liggen, want voordat je het weet heb je de lelijkste tanlines. Jij moet eerst even de stad in om een nieuwe bikini te bemachtigen.

5. Zonnebrand
Nog zo een product dat zo logisch is om mee te nemen naar de zon. Je weet van tevoren dat je uren gaat bakken of sportieve activiteiten gaat ondernemen in de zon. Misschien vergeten we zonnebrand, omdat het een product is dat toch overal wel te koop is? Wij weten het niet, maar een beetje onhandig is het natuurlijk wel.

Deze situaties wil jij dus écht niet (nog een keer) meemaken. Nu je dit artikel hebt gelezen, weet je weer hoe het níet moet. Bekijk anders als extraatje nog deze vakantiechecklist zodat je helemaal vakantie-proof op reis gaat.
Bron: anwb.nl | Beeld: iStock