Celebs

Wait, what? Zijn Kylie Jenner en Travis Scott in het geheim getrouwd!?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin is nog niet over Selena heen, Ariana Grande is open over haar angstgevoelens en het gaat niet goed tussen MTV’s Catelynn en Tyler.

Is Kylie Jenner in het geheim getrouwd?

View post on Instagram
 

Dat het leven van Kylie Jenner interessant is, hoeven we je niet te vertellen. Van geflirt met Travis Scott op Coachella tot een happy family enkele maanden later. Yep, zelfs het jongste telg van de Kardiashian-Jenner familie blijft ons verbazen. Afgelopen week plaatste Kylie een foto op Instagram met als bijschrift: ‘just because flowers are the best kind😫😫😍 thank u hubby‘. Wat? Hubby!? Kylie heeft de neiging bepaalde gebeurtenissen geheim te houden (lees: een negen maanden-durende zwangerschap). Zou ze ook in het geheim getrouwd zijn met Travis? Of is dit ‘gewoon’ een koosnaampje? 

Teen Mom-drama

View post on Instagram
 

Dat het huwelijk van Catelynn en Tyler al een tijd niet goed gaat, is bekend. In de nieuwste aflevering van Teen Mom praat Tyler openhartig over zijn huwelijksproblemen. Het stel gaat tijdens de aflevering in gesprek met een Amerikaanse tv-dokter. Tyler geeft aan ongelukkig te zijn en dat hij zijn vrouw nodig heeft, maar Catelynn worstelt al een lange tijd met haar eigen mentale problemen. Dit doet hun huwelijk geen goed. Het stel is ondertussen in verwachting van een derde kindje en onthulde afgelopen week het geslacht. Het wordt een… meisje! Wij hopen dat het snel beter gaat en dat ze kunnen genieten van hun gezin.

Gigi Hadid rekent af met body shamers

View post on Instagram
 

Gigi Hadid rekent af met bodyshamers als een pro. Het model was aanwezig op het Vogue Forces of Fashion evenement afgelopen week. Gigi lijdt aan de ziekte van Hashimoto en verliest daardoor gewicht. Ze vertelt over de kritiek die zij ontvangt over haar lichaam. ’Ik hield van mijn lichaam toen ik meer rondingen had. Ik weet dat ik nu dun ben, ik zie het zelf ook in de spiegel. Ik eet hamburgers en doe squats want ik wil ook een kont. Ik snap het. Bedankt!’’  You go girl.

Ariana Grande over angstgevoelens

View post on Twitter

Voor het eerst sinds de breuk tussen Ariana Grande en Pete Davidson, heeft ze van zich laten horen. Op haar Instagram Stories legt ze haar bezoek vast aan de musical A Very Wicked Halloween. Ze plaatst op Instagram: ‘’Ik kan niet geloven dat mijn angstgevoelens dit bijna hadden verpest. Niet vandaag en ook niet morgen of overmorgen. Gewoon nooit meer.’’ Ariana heeft afgelopen jaar veel nare gebeurtenissen meegemaakt. Haar ex-vriend Mac Miller overleed vorige maand aan een drugsoverdosis en in 2017 overleefde Ariana een aanslag tijdens haar concert in Manchester. We vinden het heel knap dat Ariana open is over mentale problemen en wensen haar veel sterkte toe.

Lady Gaga is verloofd

lady gaga verloofd
Lady Gaga bevestigt eindelijk haar verloving. Tijdens Elle’s Women in Hollywood evenement, bedankte Lady Gaga ‘haar verloofde Christian’ aan het eind van een emotionele speech. Wanneer en hoe hij op een knie ging, is onbekend. De twee hebben sinds begin 2017 een relatie. Grappig weetje: Christian is Lady Gaga’s agent.

Justin is nog niet over Selena

View post on Twitter

Vorige week las je dat Selena in het ziekenhuis is opgenomen voor haar angststoornis en depressie. De ziekenhuisopname zorgt voor extra druk op de relatie tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin. Justin is al meerdere malen huilend in het openbaar gespot. Hij zou bezorgd zijn over Selena en voelt zich machteloos. Bovendien zou hij ook nog niet helemaal over haar heen zijn, bevestigt een bron aan People Magazine. Een andere bron vertelt aan E! News dat Justin zich schuldig voelt over alles dat er tussen de twee is gebeurd. Arme Hailey..

Bron: Seventeen, Teen Vogue, RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Must reads 👀