News

Is dit het bewijs dat Kylie Jenner echt zwanger is?

Internet ging los toen na Kim ook Khloe én Kylie zwanger bleken te zijn. Hoewel Kylie er nog steeds geheimzinnig over doet hebben wij nu toch beeldmateriaal gevonden waarop Kylie duidelijk zwanger. En wat blijkt? Miss Jenner gaf afgelopen weekend zelfs haar eigen babyshower. De foto's liegen er niet om, hier zijn de beelden.

Dit is het bewijs

Hoewel media al precies weten wanneer Kylie Jenner is uitgerekend en het geslacht een paar weken geleden ook al is uitgelekt, houdt Kylie Jenner haar lippen nog steeds strak op elkaar als het gaat om haar zwangerschap. Verschillende media melden dat Kylie in januari een meisje verwacht en is het daarom voor Kylie steeds moeilijker om haar (nu al 6 maanden) babybuikje te verbergen. Het bewijs zien we hieronder op deze paparazzifoto. Niet alleen deze foto is hét bewijs van haar zwangerschap. Afgelopen weekend gaf Kylie namelijk een (top secret) babyshower, toch zijn er foto's opgedoken. Scroll naar beneden voor de beelden.

kylie jenner zwanger bewijs

De babyshower

Niet alleen Kim Kardashian gaf dit weekend haar (uitbundige over de top) babyshower, maar blijkbaar ook kleine zus Kylie had een babyfeestje op de planning staan. Hoewel Kim duidelijk liep te pronken met haar babyshower op Instagram, probeer Kylie haar babyshower juist top secret te houden. Het schijnt dat Kylie met opzet voor dezelfde datum als Kim heeft gekozen, om juist op deze manier uit de spotlights te blijven. Kylie pakte het daarom 'klein' aan en nodigde 'slechts' dertig mensen uit voor haar feestje volledig in pyjamastijl. Bekijk hieronder de beelden.

Beeld: Bruno Press | Bron: The Gossip Shop

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook