News

Ariana Grande en Pete Davidson zijn na 3 maanden verloving uit elkaar

Ongeveer vier maanden geleden schreven we nog over Ariana Grande en Pete Davidson omdat de twee zich hadden verloofd. Fans en media waren nogal verbaasd, omdat de twee nog niet zo lang samen waren (lees: twee weken). De uitspraak haastige spoed is zelden is dan ook zeker van toepassing als we het hebben over de bruiloft van de twee. De twee zijn namelijk uit elkaar voordat de bruiloft überhaupt heeft plaatsgevonden.

Ariana Grande en Pete Davidson uit elkaar
Ariana Grande en acteur en stand-upcomedian Pete Davidson vormden sinds juni een setje. Na nog geen maand daten lieten de twee weten dat ze verloofd waren. Hoewel iedereen het wel wat snel vond, waren we natuurlijk hartstikke blij voor het happy couple. Wij hopen dat de ringen nog niet waren aangeschaft en dat Ariana nog geen jurk heeft laten maken, want het schijnt dat de hele bruiloft wordt afgeblazen. De twee zijn namelijk niet langer samen meldt TMZ. 

De reden
De reden achter de breuk is nog niet bekend. De comedian zat vorige maand namelijk nog te grappen over zijn relatie in Saturday Night Live. Wel liet Ariana via social media duidelijk merken dat ze niet lekker in haar vel zit. Zo liep ze in mei 2017 een trauma op tijdens haar concert in Manchester waarbij een aanslag werd gepleegd en heeft ze het ontzettend moeilijk met de dood van haar ex-vriend Mac Miller die in september overleed.

View post on Twitter

Bron: TMZ | Beeld: Getty Images

Must reads 👀