Celebs

OMG: Ariana Grande na twee weken(!) al verloofd

1

Volgens de geruchten zijn zangeres Ariana Grande en haar nieuwe lover Pete Davidson nog maar een paar weken aan het daten, toch schijnt het dat de twee tortelduifjes zich nu al(!) verloofd hebben. Wow, dat gaat wel heel snel... Zijn de twee al langer aan het daten of hebben de twee zich inderdaad wel erg snel verloofd?

Ariana Grande verloofd
Een paar weken geleden gingen de geruchten al dat Ariana Grande en comedian Pete Davidson aan het daten waren. Nu, een paar weken later, vertellen de twee love birds aan vrienden dat ze met elkaar verloofd zijn. Woehoe! Volgens een bron zijn de twee 'een perfecte mach' en maken ze elkaar constant aan het lachen. So cute!

Beetje snel?
Wel is het natuurlijk een béétje snel en hebben buitenstaanders, fans en de media daar natuurlijk vraagtekens bij. Toch vertelt een bron dat ze tot over hun oren verliefd zijn en hun moeders elkaar al hebben ontmoeten. Daarnaast hebben de twee geen haast om te trouwen en 'kijken uit naar een ontzettend lange verloving.'

Bron: Eonline.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 7 maanden geleden 99problems

    Weer zo'n titel die niet klopt, alle nieuwssite's zeggen na een maand,,,,, doen jullie je research nogsteeds niet voordat je zoiets plaatst?

  1. 1