Celebs

Selena Gomez is opgenomen in een kliniek en dit is de reden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez die werd opgenomen in een kliniek, Kaj Gorgels sleept een Televizier Award binnen en Monica Geuze geeft een wel heel bijzonder cadeau aan haar schoonouders…

Selena Gomez opgenomen in kliniek

View post on Instagram
 

Selena Gomez is deze week in het ziekenhuis opgenomen na een emotionele instorting. Inmiddels is de Amerikaanse zangeres in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt. De zangeres was thuis in Los Angeles toen het ineens heel erg slecht met haar ging en emotioneel instortte. Eind september was Gomez ook al in het ziekenhuis opgenomen door een tekort aan witte bloedcellen en sloeg toen compleet door omdar de artsen haar niet naar huis lieten gaan.

Kaj Gorgels wint Televizier Talent Award

View post on Instagram
 

Gisteren won Kaj Gorgels (beter bekend als Kaj’s typetjes) de Televizier Talent Award tijdens het Televizier Gala. En hij is Kaj niet als hij de award ook niet gelijk kwijt raakt. Hij plaatste vandaag een foto op social media waarin hij zijn volgers vraagt waar hij het ‘beeldje’ heeft gelaten. ”Ik moet vandaag even in mijn geheugen graven, wie heb ik het beeldje meegegeven… Mocht je hem op de zwarte markt tegenkomen, geef me direct een seintje!”

Monica Geuze geeft een bijzonder cadeau aan haar schoonouders

View post on Instagram
 

Hoewel de meeste mensen een bos bloemen of een cadeaubon geven aan hun schoonouders, gaf Monica Geuze een heel ander cadeau aan de ouders van lover Lars. In haar laatse vlog laat ze zien dat ze haar schoonouders een tattoo cadeau geeft. Niet zomaar een tattoo, maar een echte liefdestattoo. Cute of weird?

Bron: TMZ, show.nl | Beeld: Brunopress

Must reads 👀