Lifestyle

Dit zijn de 9 leukste quizzen om te doen met je vriendinnen

Ben jij dol op een quizavondje met je vrienden en vriendinnen? Dan heb je geluk! Want vandaag zet Girlscene de leukste quizideeën voor je op een rij. Altijd al willen weten of hij het perfecte vriendje is of ben jij benieuwd welke Riverdale-jongen bij jou past. Doe samen met je vriendinnen de quiz en jullie hebben gegarandeerd een leuke avond.

1. Welke koffiesmaak past het best bij jou?
Doe deze quiz en je komt erachter of je meer de cappuccino-type bent of toch gaat voor die dubbele espresso. Heb je het écht nodig om wakker te worden? Of misschien ben jij wel gewoon een theeleut, dat kan ook ;-).

2. Herken jij de songtekst?
In dit geval heb je wel enige muziekkennis nodig. Dit is erg leuk om met een grote groep te spelen! De quiz is ook volledig zelf samen te stellen en dat maakt het juist zo leuk. Hoe leuk om dit spel te spelen met koppels. Wedden dat je liefje echt geen idee heeft wie Miley Cyrus is. 

3. Welke Riverdale jongen past het beste bij jou?
Wie is jouw favoriete Riverdale personage? Archie, Jughead of toch Reggie? Maak snel de quiz en kom erachter welke Riverdale jongen het beste bij je past. Psssst: als je een nieuwe crush hebt of je bent al een tijdje samen met je vriend is het grappig om te kijken of hij een beetje in de buurt komt.

via GIPHY

4. Zijn jullie nog BFFs?
Soms lijkt je beste vriendin ook wel je kleine zusje en kan je haar wel achter het behang plakken. Toch laat je nooit iets tussen jullie in komen wat de vriendschap kapot maakt. Maar hoe close zijn jullie nu écht? Doe de quiz en kom erachter hoe sterk jullie vriendschap is. Misschien kom je er met deze tips wel achter.

5. Welke kleuren passen bij jou?
Het achterhalen wat nu precies je huidskleur is waardoor je de perfecte foundation vindt is helaas iets lastiger dan je dacht. Ook dat ene felle jasje staat veel beter bij je vriendin, maar hoe komt dit nou? Dit is helemaal afhankelijk van wat voor kleurtype je bent. Meer weten? Maak deze quiz en kom erachter welke kleur fabulous staat bij jou!

6. Welk type slaper ben jij?
Natuurlijk heeft iedereen slaap nodig, maar wel op zijn of haar eigen manier. Misschien ben jij een nachtbraker en je vriendinnen kruipen het liefst vroeg onder de wol. Maak de test en kom erachter of het een latertje wordt vanavond…

7. Welke Disneyfilm kijk je vanavond?
Oké, deze is misschien niet heel leuk met al je mannelijke vrienden erbij, maar voor een girls night is deze erg leuk. Wie wil er nou geen jeugdsentiment naar boven halen? Ook al ben je oud en wijs genoeg om te weten dat dit niet echt bestaat, een Disneyfilm is altijd vermakelijk en hartverwarmend. Met deze quiz is het ook niet meer moeilijk om te kiezen.

via GIPHY

8. Welke celeb is ouder?
Vaak denk je alle celebs door en door te kennen en we zijn van alles wat ze doen in hun leven op de hoogte. Eén ding dat we vaak niet weten is de leeftijd! Met deze quiz wordt je kennis van je favo beroemdheid op de proef gesteld. Weet jij wie ouder is?

9. Welk personage uit Mean Girls ben jij?
Het is al bijna dertien jaar geleden dat deze film in de bioscopen draaide, maar dromen over een eigen rol kan natuurlijk nooit kwaad. Ben jij eerder een dramaqueen à la Regina George of ben jij de meeloper Karen Smith? Maak de test en kom erachter. 

via GIPHY

Bron: Seventeen.com, Girlslife.com | Beeld: iStock