Lifestyle

Lovebirds opgelet! Met deze tips houd je jouw relatie spannend en leuk

Het eerste halfjaar van je relatie is vaak het leukst. Je bent helemaal verliefd en jullie doen veel leuke dingen samen. Het tweede halfjaar wordt het wat minder en na anderhalf jaar vind je er eigenlijk niks meer aan. Je vraagt je af of het aan jou ligt, maar dit is zeker niet het geval. Een relatie kost veel tijd en energie, je moet dat er dus ook wel echt voor over hebben. Wij hebben voor jou een aantal tips waarmee je je relatie leuk en spannend houdt. 

Zo houd je je relatie leuk en spannend tips

Om je relatie leuk te houden is het vooral belangrijk dat het niet te saai wordt. Daarmee bedoelen we dat je variatie nodig hebt en met verschillende dingen moet experimenteren (nee, niet alleen in bed).

1. Ga eens in een ander restaurant eten dan waar jullie altijd heen gaan. Je ontdekt samen nieuwe dingen en het voelt net alsof jullie weer de eerste date hebben. Wie weet vinden jullie wel jullie nieuwe favoriete restaurant.

2. Boek samen een reis. Op vakantie ben je de hele dag met elkaar en moet je samen keuzes maken. Ook doorbreek je met een vakantie de dagelijkse sleur.

3. Kook samen. Samen in de keuken staan is vaak gezelliger dan je denkt. Je moet de taken verdelen en terwijl de quiche in de oven staat hebben jullie de tijd om gezellig te kletsen.

via GIPHY

4. Wees altijd eerlijk. Zodra hij het gevoel krijgt dat je iets voor hem achterhoudt begint hij al te twijfelen aan de relatie. Dat wil je natuurlijk niet hebben, dus je kunt maar beter gewoon de waarheid vertellen.

5. Verwacht niet te veel van hem. Zie jij hem graag zeven dagen per week in de sportschool of wil je dat hij je elke dag van school komt ophalen? Soms is dat niet altijd mogelijk en moet je hem zijn eigen ding laten doen. Het is dan alleen maar spontaner als hij opeens voor je school staat.

6. Begin bij jezelf. Je kunt iemand anders niet helpen als je je zelf niet goed voelt. Werk eerst aan je eigen problemen voordat je aan die van hem begint.

7. Praat over van alles en nog wat. Zit je ergens mee? Lucht je hart dan uit bij hem. Maar erger jij je altijd aan diezelfde vrouw in de trein, vertel het hem ook. 

8. Laat elkaar ook leuke dingen met anderen doen. Ook al heb je een relatie, is het heel belangrijk dat je ook met andere mensen wat leuks doet. Laat hem uitgaan met zijn vriendengroep zonder jou erbij en hou zelf af en toe een leuke meidenavond met je besties.

9. Verras hem eens. Breng hem een ontbijtje op bed of haal hem op van zijn werk. 
via GIPHY

10. Zoek wat anders leuks naast je relatie. Verveel je je vaak en vraag je steeds weer je vriend om wat te gaan doen? Ga dan eens op zoek naar een leuke hobby of sport.

11. Deel je leuke momenten. Heb je een mega leuk feest op de planning staan? Vraag hem mee. 

12. Lach met elkaar. Plan een spelletjes avondje met vrienden en heb de leukste avond met elkaar.

via GIPHY

13. Ga erop uit. Bezoek eens een restaurant in plaats van alweer thuis te eten. Ga samen naar de nieuwste horrorfilm. Ga samen naar de dierentuin of huur samen een waterfiets door de grachten van Amsterdam. 

14. Send love. Verstuur eens een kaartje of schrijf een lieve brief voor hem. 

15. Varieer en experimenteer in bed. Omdat jullie elkaar al een langere tijd kennen weten jullie precies wat de ander fijn vindt. Dit betekent niet dat je altijd hetzelfde moet doen. Probeer eens wat anders uit.

16. Blijf daten. Ook al heb je al een hele tijd een relatie, dates houden je relatie leuk. Heb samen gezellige avondjes en krijg weer die vlinders in je buik.
via GIPHY

17. Je moet geven en nemen. Als hij jou masseert bijvoorbeeld. Masseer hem dan de volgende keer ook even. ;-)

18. Plan je toekomst. Maak bijvoorbeeld samen een bucketlist met dingen die jullie sowieso nog een keer willen doen. 

19. Doe samen iets voor de eerste keer. Heb je nog nooit op een paard gereden, maar lijkt het je super leuk om te doen en denkt hij precies hetzelfde erover? Ga ervoor en probeer het samen uit.

Beeld: iStock

 

Lees ook: Bied meteen mee met de Ticketveiling kortingscode!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook