QUIZ: Welk personage uit Mean Girls ben jij?

Films & Series door roos

Mean Girls, een film die we waarschijnlijk allemaal wel (minstens) een keer hebben gezien. Het is inmiddels vijftien(!) jaar geleden dat de film Mean Girls uitkwam, maar hij blijft bij ons favoriet. De schattige Cady, The Plastics en natuurlijk het Burn Book. Heb jij je ooit afgevraagd welk personage jij in de film zou zijn? Doe dan snel de quiz.

1. Hoe ga jij verkleed tijdens Halloween?
a) Beyoncé
b) Als horrorbruid
c) Elsa uit Frozen
d) Superwoman
e) Kat

2. Hoe ziet jouw perfecte vrijdagavond eruit?
a) Met je vriendje natuurlijk, jullie zijn onafscheidelijk
b) Met een nieuw boek en een kop thee
c) Online shoppen vanuit je bed
d) Iets nieuws uitproberen! Gitaarles? Of een kookcursus?
e) De hele avond Keeping up with the Kardashians kijken

3. Wat is jouw lievelingskleur?
a) Roze
b) Blauw
c) Groen
d) Paars
e) Zwart

4. Wat is jouw favoriete social mediakanaal?
a) Facebook
b) Snapchat
c) Twitter
d) Instagram
e) LinkedIn

5. Wat is jouw droom vakantiebestemming?
a) New York
b) Londen
c) Buenos Aires
d) Madrid
e) Kaapstad

Meeste A's

Regina George
Jij bent een echt girls boss. Jij houdt van de leiding hebben en eist respect. Je gaat niet de deur uit in een jeans en dit verwacht je ook van je vrienden. Je beseft dat je zonder je vrienden nergens bent, dus onthoud: je mag soms best een beetje liefde tonen aan de mensen die achter je staan.


Meeste B's

Cady
Jij komt in het begin verlegen over, maar diep van binnen ben jij een super sterk persoon! Jouw doel in het leven is om mensen blij te maken en je houdt dan ook het liefst iedereen te vriend. Pas wel op dat mensen hier geen misbruik van maken.

Meeste C's

Gretchen
Mensen onderschatten jou vaak. Jij bent gevoelig, zeker als het om relaties gaat. Jij komt voor jezelf op en doet dit ook graag voor anderen. Wees vooral niet bang om jezelf te laten zien, want dat is zo 'fetch'.


Meeste D's

Janis
Het maakt jou helemaal niks uit wat iemand anders van jou denkt. Jij gaat alleen om met mensen die je niet beoordelen op uiterlijk. Loyaliteit staat bij jou op nummer één. Beschadigt iemand je vertrouwen? Dan zien ze jou niet meer terug.

De meeste  E's

Karen
Mensen komen altijd naar jou toe met een probleem. Wanneer anderen volledig in de stress schieten, blijf jij rustig en kalm. Jij wordt dan ook erg gewaardeerd in de groep. Maak je dus niet zo druk om die haters.
Lees ook: