Lifestyle

Deze 7 type jongens zijn het daten niet waard

Er zijn zo veel lieve en geweldige jongens op de wereld, maar natuurlijk zijn er ook een paar jongens die je liever niet tegen wil komen tijdens het daten. Terwijl je je ervaringen tijdens het daten opbouwt ben je vast wel een paar types tegen gekomen waar je van wenst dat je ze nooit was tegengekomen. Ze gaan je irriteren, vervelen of misschien gaan ze je zelfs stalken. Je weet het maar nooit. Speciaal voor jou hebben we zeven type jongens die je níét wil daten op een rijtje gezet.

1.De freeloader
Hij ziet er goed uit, draagt mooie kleding, heeft dure schoenen aan, zijn haar zit perfect en heeft hij spierwitte tanden. Val niet voor zijn charmes, het is een val! Dit zijn de jongens die je écht niet in je omgeving wil hebben. Ze willen de rekening van je eerste date splitten of ze laten jou alles betalen. Stel je voor dat je een relatie met hem hebt. In een relatie is dit de jongen waar jij voor moet gaan zorgen en voor moet betalen. Zelf is hij namelijk te lui om te werken, maar is hij wel ontzettend ijdel.

2. De gierige zak
In tegenstelling tot de freeloader, betaalt deze jongen wel voor zijn maaltijd. Ja ja, je leest het goed. Voor zijn maaltijd. Deze jongen zal ook nóóit voor je betalen. Hij zal altijd aan je vragen of je de rekening met hem wil splitten en hij is zeker niet bang om zijn rekenmachine erbij te pakken om precies uit te rekenen wat zijn maaltijd heeft gekost. Een bosje bloemen hoef je van hem ook niet te verwachten, het is niet zo dat hij het niet kan betalen. Hij geeft gewoon geen geld uit als hij het niet nodig vindt.

Op deze manier maak je subtiel een einde aan een niet zo leuke date.

3. De jongen die je nooit met rust laat
Deze jongen komt nooit zonder bloemen aan op een date. Hij appt je elke ochtend een ‘goedemorgen’-berichtje en ’s avonds kookt hij voor je. Hij is zo goed als perfect, althans, dat denk je. Elke keer als je je telefoon checkt zie je wéér een berichtje van hem op je beeldscherm. Hij is niet perfect, hij is ontzettend aanhankelijk. Hij is onzeker en wil elke keer aan je bewijzen dat hij een goed vriendje is. Natuurlijk is het voor eventjes leuk, maar geen moment rust of even tijd voor jezelf? Dat houden we niet vol. Ben je benieuwd naar een origineel idee voor een date? Klik hier voor de meest originele ideeën die sowieso een succes zijn.

4. De betweter
Hij verandert elk gesprek in een discussie zodat hij zichzelf kan horen praten. Hij weet alles over je hobby’s, over het nieuws en elk ander onderwerp waar je over begint. Kort gezegd, hij weet alles beter. Hij móét en zal bewijzen dat hij alles weet en heeft gestudeerd. En als je het toch beter weet, bereid jezelf dan maar voor op een hevige ruzie.

5. De egoïst
Dit is een hele zelfverzekerde jongen, eigenlijk té zelfverzekerd. Hij is heel ijdel en kijk eerder in je ogen om zijn eigen spiegelbeeld te zien, dan om jou te bewonderen. Hij geeft heel veel om hoe hij er uit ziet, dit is ook zijn reputatie. Hij staat bekend als ‘de jongen die altijd in de spiegel kijkt’. Ugh!

via GIPHY

6. De flirt
Hij heeft het zelf misschien niet door, maar deze jongen flirt de hele dag door met alles wat los en vast zit. Yes, dus ook als hij met jou op date is. Als je zijn ogen volgt staar je op een gegeven moment gewoon naar iemand anders billen. Je wil niet voor zijn aandacht hoeven vechten of de competitie met andere meiden aangaan. Een pikante opmerking hier, een seksuele opmerking daar. Je moet niet eens over nadenken wat hij allemaal achter je rug tegen andere meiden zegt. Tijd om hem te dumpen, deze jongen is jouw tijd niet waard.

7. Het moederskindje
Er werd altijd gezegd dat als een jongen zijn moeder goed behandeld, hij ook goed is voor jou. Er is alleen wel een verschil tussen je moeder goed behandelen of een moederskindje zijn. In de meeste gevallen kom je de tweede optie vaak tegen. Hij kan nooit een keuze maken zonder zijn moeder even te bellen. Als je een relatie met hem hebt is de kans groot dat je meer het gevoel hebt dat je met zijn moeder aan het daten bent.

Neem geen genoegen met een van de jongens die hierboven zijn genoemd. Je verdient zo veel beter dan wat die jongens jou kunnen bieden. Je prins op het witte paard staat al op je te wachten… Nou, staat vast wel ergens op je te wachten. Hou vol ladies, hij komt vanzelf!

Bron: Allwomenstalk.com, Huffingtonpost.com, Lovepanky.com | Beeld: iStock, GIPHY