Love

7 tekenen dat jouw online date uit kan lopen tot ware liefde

online-date

4. Jullie kunnen luchtig praten over serieuze dingen

Naast alle leuke dingen, gebeuren er natuurlijk ook minder leuke dingen in het leven. Het is goed om over deze dingen te kunnen praten. Nog beter is erover praten met een klein vleugje humor. Kunnen jullie grappen over dingen die eigenlijk best serieus zijn? Dan betekent dat jullie qua humor op hetzelfde level zitten. En als je zo’n persoon gevonden hebt, raak hem dan niet kwijt. Kleine, humoristische opmerkingen maken serieuze zaken in het leven een stuk dragelijker.

5. Jullie verwachten hetzelfde van de ander

Inmiddels praten jullie al een tijdje en is het onderwerp ‘relatie‘ al meerdere malen aan bod gekomen. Gelukkig kwam je er al snel achter dat jullie het bijna over alles eens zijn. Jullie willen allebei een gelukkige relatie, maar ook veel dingen met vrienden doen. Zo hebben jullie nog veel meer raakvlakken en die raakvlakken zijn ontzettend belangrijk voor een eventuele relatie. Niemand komt voor verrassingen te staan ;-).

6. Jullie gaan op hetzelfde moment offline

Jullie praten constant met elkaar en wanneer een van jullie aangeeft even niet te kunnen praten, gaat ook de ander offline. Je kunt precies zien wanneer hij offline gaat en online is. Als hij alleen maar online is als jij dit ook bent en tegelijkertijd offline gaat, dan is het heel duidelijk dat jullie alleen maar met elkaar praten.

7. Jullie vergeten dat jullie elkaar alleen via internet kennen

Inmiddels weet je al zoveel over hem dat je niet eens meer door hebt dat je hem alleen maar via internet kent. Daar wordt je pas weer aan herinnerd als mensen aan je vragen hoe je deze leuke jongen hebt ontmoet. Ehm, via online daten. Maar het voelt alsof jullie elkaar door en door kennen. Laat die echte date maar komen!

Beeld: You've Got Mail