News

Zo vroeg moeten de Islanders altijd opstaan in Love Island

love-island-vroeg-opstaan

In Love Island zien we de Islanders vaak met een nogal chagrijnig gezicht wakker worden. En wij snappen nu wel waarom! Ieder seizoen worden de deelnemers namelijk wakker gemaakt door de felle lampen in de slaapkamer 's morgens vroeg. Maar hoe vroeg moeten de deelnemers van Love Island eigenlijk opstaan dan?

Op dit tijdstip moeten de Islanders van Love Island iedere ochtend opstaan

In Love Island zijn deelnemers op zoek naar ware liefde, dus hierom zitten de deelnemers het grootste gedeelte van de tijd in het programma in een koppel. En dat zorgt er dan ook meteen voor dat je vrijwel nooit in je eentje in bed slaapt. Sterker nog, de Islanders liggen tijdens hun deelname aan het programma iedere nacht met z’n allen in dezelfde ruimte.

Niet alleen worden de deelnemers regelmatig wakker door een snurkende Islander, ook kan een uitgebreide zoensessie ervoor zorgen dat een ander niet in slaap valt. Je zou denken: dan slaap je de volgende ochtend toch iets langer uit? Maar dat gaat helaas niet.

Tijd om op te staan!

De Islanders moeten namelijk iedere dag op hetzelfde tijdstip opstaan. Zo deelt een deelnemer van Love Island UK. Kady McDermott, die in het tweede seizoen van Love Island UK te zien was, dat zij van de producers niet langer mochten slapen dan tot 09.30 uur. Dit had een duidelijke reden, aangezien de beelden een stuk interessanter zijn wanneer iedereen tegelijk uit bed gaat. De Nederlandse en Vlaamse Islanders moeten echter een stuk vroeger opstaan, zo vertelt Islander Rick dat de wekker altijd tussen 08.00 uur en 09.00 uur ging.

Bijslapen mag niet

Ook Arabella Chi, die in 2019 meedeed aan Love Island UK, vertelt over de wekkertijd in Love Island. Ook zij moest rond 09.30 uur opstaan en werd gewekt door felle lampen in de slaapkamer. Dit is dan volgens haar ook de reden dat Islanders ’s ochtends vroeg vaak een zonnebril dragen. Even bijslapen in de zon zit er echter niet in. Want volgens Arabella zijn dutjes tijdens Love Island een absolute no-goWant again, dit levert geen leuke beelden op. Hoe laat de Islanders precies naar bed moeten gaan? Dat is volgens de Love Island UK-deelnemer niet duidelijk. De Islanders hadden daar namelijk – ja, echt – geen klok. “Het is zeker laat”, stelt Arabella over de bedtijd.

Bron: Fem-FemBeeld: Love Island