Love

Bewezen: deze openingszinnen hebben veel succes op Tinder

datinggedrag-tinder-2022

Ben jij dag in, dag uit op Tinder aan het swipen zonder enig succes? Dan willen wij graag een handje helpen! Er is namelijk onderzocht welke openingszinnen ervoor zorgen dat jij binnen no-time een date op de planning hebt staan (én welke je beter achterwege kan laten).

Tinder onderzoek

Elk jaar maakt Tinder een overzicht van informatie over hun gebruikers en wat dit betekent voor de nieuwe datingtrends. Dit keer onderzocht Tinder welke openingszinnen het meeste succes hebben binnen de app. Als jij het lastig vindt om een gesprek te beginnen met je match, let dan goed op! Je hoeft er niet een mastermind voor te zijn om iemand aan de praat te krijgen, gebruik gewoon een van deze populaire openingszinnen en voor je het weet zit jij met jouw crush in de bioscoop.

Openingszinnen met het meeste succes

Om te beginnen onderzocht de app of de Tinder-gebruikers überhaupt wel van openingszinnen houden. En, ja hoor! Wel 86 procent gaf aan hier wel gevoelig voor te zijn. Werkt “deed het pijn toen je uit de hemel viel” bij jou? Wel bij de 77 procent die aangaf het meest te houden van een cheesy, afgezaagde openingszin. Haha, dit hadden wij niet verwacht! Good to know 😉 Als je dit al ‘cringe’ vindt, houd je dan maar vast voor de top drie openingszinnen met het meeste succes op Tinder. We kunnen onze ogen niet geloven…

Op nummer drie staat, “Dus, als onze vrienden vragen hoe we elkaar hebben ontmoet, wat gaan we ze dan vertellen?” Is wel schattig, maar wij worden er niet bepaald warm van, jij wel?

Een plekje naar boven op nummer twee staat, “Ik denk dat ik jou al eerder heb gezien. Je ziet er echt uit als mijn nieuwe vriend(in).” Niet vreselijk, maar zeker niet heel veel beter, toch?!

En als klapper op de vuurpijl, is “Ik zou zeggen: God zegene je, maar het ziet ernaar uit dat hij dat al heeft gedaan”, de nummer één van allerbeste openingszinnen. Pff, onze klomp breekt, we hadden wel wat sexiers verwacht!

Lees ook:
Tinder cringes! Dit zijn de meest verschrikkelijke profielfoto’s

Openingszinnen met het minste succes

Nu we weten welke openingszinnen je moet gebruiken om indruk te maken op je match, is er ook één ding waar je absoluut níét mee moet beginnen in een chatgesprek. Seksueel getinte openingszinnen schijnen geen succes te hebben bij de swipers. De zin die onderaan is beland in het onderzoek en je dus niet moet sturen als jij een toekomst ziet met je match is, “Laten we een wedstrijdje doen wie er het beste in bed is, ik hoop dat ik een slechte verliezer ben.” Bleh!

Beeld: Unsplash