Films & Series

Temptation Island gemist? Hier hét overzicht tot aan de finale

Ben jij groot Temptation Island 2018 fan? Of ben jij er zo één die een groot deel van Temptation Island gemist? Heb je eigenlijk geen idee welke koppels uit elkaar zijn, wie er een tattoo heeft laten zetten en wie er nou met wie gaat trouwen, maar heb je eigenlijk geen zin om Temptation Island terug te kijken? No worries, jij kunt met een gerust hart de finale kijken na het lezen van dit volledige overzicht.

#1 Kevin noemt Megan ‘koekerond’
Heb je de eerste aflevering van Temptation Island gemist? Dan heb je ook gemist dat het al flink mis ging tussen het liefdeskoppel Megan en Kevin. Ook al heb je misschien de eerste Temptation Island afleveringen gemist, het gedrag van Kevin bleef niet onbesproken op het internet. Het bleef helaas niet alleen bij woorden, ook werd de hand van Kevin gespot op plekken waar deze eigenlijk niet thuishoorden.

via GIPHY

#2 Mezdi gespot in zee met Zwanetta
In dezelfde Temptation Island aflevering gaat ook de lover van Daniëlle, Mezdi, al gelijk de fout in volgens zijn vriendin. Hij stelt zich open voor de verleidsters op het eiland en ging aan het einde van de avond letterlijk ‘in zee’ met de inmiddels topless Zwanetta.

#3 Megan gaat voor verleider Joshua
Een paar Temptation Island afleveringen verder ziet Megan wederom beelden van haar inmiddels ex-love Kevin en is er klaar mee. Ze laat zich verleiden door verleider Joshua, maar kiest er niet voor subtiel de zee in te gaan met haar nieuwe verovering. De beelden zeggen genoeg… Je kunt hier fragmenten van Temptation Island terug kijken.

via GIPHY

#4 Vanesse vindt Jeremy schijnheilig
Ook Vanessa en Jeremy willen hun relatie testen op het eiland, dat is immers waar het programma éigenlijk om draait, right? Jeremy is zo trouw als een hond en kijkt niet eens naar de andere verleidsters. Vanessa vond dit maar wat verdacht en is er heilig van overtuigd dat hij niet zichzelf is op het eiland.

#5 Shocking: Trouwe hond Tim gaat vreemd!
Aflevering acht van Temptation Island gemist? Dat geeft niet, want het internet ging volledig los. Of je nou wilde of niet, iedereen was op een gegeven moment op de hoogte van het feit dat Tim -de jongen die aan het einde van het seizoen zijn vriendin Deborah ten huwelijk wilde vragen- vreemdging met de Nederlandse verleidster Cherish. O-M-G. Dit zag natuurlijk niemand aankomen. Ga je nu toch aflevering 8 van Temptation Island terug kijken?
 

via GIPHY

#5 De hoofdwond van Jeremy
Een paar afleveringen van Temptation Island gemist? Niet gek dat je opeens raar opkeek toen Jeremy opeens opdook met een hoofdwond voor de camera. Dit roept natuurlijk vragen op. Heeft Jeremy ruzie gehad met één van de verleidsters? Niets is minder waar, de waarheid blijkt iets minder spannend. Hij stootte zijn hoofd namelijk aan een kastje.

#6 Nieuwe verleidsters
Aflevering 8 van Temptation Island gemist? Dan is het niet gek dat je allemaal nieuwe gezichten voorbij ziet komen. Alsof de mannen het nog niet zwaar genoeg hadden, trok het programma een nieuw blik verleidsters open. Hier zat onder andere de blonde Denise tussen en zij had het vanaf het begin gemunt op Mezdi. De vriend van Mezdi is niet vies van een beetje aandacht en laat zich volledig inpakken door de blondine.

via GIPHY

#7 Daniëlle krijgt een tattoo van Fabrizio
Daniëlle was vrij snel klaar met het gedrag van haar Mezdi en wordt steeds closer met tattoo artist Fabrizio. Heb jij aflevering 9 Temptation Island gemist? Dan heb je onder andere niet gezien dat Daniëlle een (flinke!) tattoo laat zetten door niemand minder dan verleidster Fabrizio.

#8 Deborah laat Gino binnen
Nadat Deborah tijdens het kampvuur de beelden ziet van haar (niet meer zo) toekomstige man komen de tranen. Verleidster Gino had al vanaf het begin zijn zinnen op Deborah gezet en staat de vriendin van Tim na het kampvuur met open armen op te wachten. Hoewel er tot nu toe nog niets is gebeurd tussen de twee, laat Deborah wel voor het eerst een verleidster binnen op haar kamer in het resort. Drie keer raden wie…

via GIPHY

#9 Joshua breekt met Megan
Helaas duurde de liefde tussen verleidster Joshua en Megan niet  lang. Hoewel het eerst leek alsof alles op rolletjes liep en Joshua zelfs bij Megan introk, was het een paar dagen later al weer helemaal mis. Joshua pakte een aflevering later alweer zijn biezen en verruilde Megan’s bed weer voor zijn eigen, omdat hij zijn relatie met Megan toch meer ‘vriendschappelijk’ zag.

#10 Kevin gaat met Chloe
Arme Megan werd (wederom) achtergelaten met een gebroken hart. Met Kevin gaat het daarentegen stukken beter. Hij is steeds vaker samen te zien met verleidster Chloe. Hoewel hij zei dat hij geen seks voor een camera zou hebben zoals Megan, was er in aflevering elf wel verdacht veel beweging onder de dekens te zien bij Kevin en Chloe…

via GIPHY

#11 Tim wil trouwen
Tim is er nog maar net achter dat hij verliefd is op Cherish, maar weet nu al dat het zijn droomvrouw is. Aflevering 11 van Temptation Island gemist? Dan heb je hét spraakmakende moment gemist waarop Tim aan verleidster Zwanetta vertelt dat hij van plan is om Cherish ten huwelijk te vragen. Dit zorgde voor grote verbazing onder alle fans.

#12 De leugendetector
Heb jij de aflevering voor het laatste kampvuur van Temtation Island gemist? Dan mis je de aflevering met de leugendetector. De koppels (of toch niet?) Mezdi en Daniëlle en Jeremy en Vanessa werden uit het resort gelokt om individueel vragen te beantwoorden over hun partner, terwijl zij aan een leugendetector zitten. De beelden worden tijdens het laatste kampvuur laten zien aan hun partner.

via GIPHY

#13 Het laatste kampvuur
Heb jij het laatste kampvuur van Temptation Island gemist? Dit is de laatste aflevering voor de grote finale, waar vervolgens de (ex)-koppels elkaar na twee weken weer terugzien. Tijdens het laatste kampvuur krijgt Megan beelden ze zien waarop Kevin met Chloe het bed induikt, Megan zegt zelf dat het haar nog vrij weinig doet. Deborah ziet nog meer romantische beelden van haar Tim die zelfs trouwplannen heeft met verleidster Cherish en kan het nog steeds allemaal niet begrijpen. Mezdi ziet tijdens het kampvuur dat Daniëlle vertelt dat ze nog van hem houdt, dus wie weet zit er voor dit koppel nog wel een relatie in… Met Jeremy en Vanessa moet het volgens ons wel goedkomen, ook in de laatste aflevering voor de finale hebben zij zich beide netjes gedragen. Wij kunnen niet wachten tot de finale!

Heb jij de laatste aflevering voor de finale van Temptation Island gemist? Bekijk ‘m hier terug, zodat jij volledig op de hoogte de finale in gaat ;-).

Bron: Rtlxl.nl, Vijf.be