News

YAS! Hier kun je Temptation Island 2018 aflevering 12 bekijken

​Drama, intriges en misschien wel affaires: de spanning wordt elke aflevering opgevoerd in Temptation Island 2018. Aflevering 12 wordt volgende week pas uitgezonden op televisie. Maar voor de diehard fans is er goed nieuws. Je kunt de twaalfde aflevering nu al zien, gratis en voor niets. In dit artikel vind je de link naar de verse aflevering.

Temptation Island 2018 aflevering 11 komt vanavond op tv en na de tiende aflevering van vorige week zijn wij al helemaal benieuwd naar wat we nu te zien gaan krijgen. Tijdens het kampvuur kreeg Deborah te zien hoe haar liefje Tim het bed met Cherish deelde en dat zorgde voor veel medeleven van de kijkers. Deborah was woedend en heeft Tim met de grond gelijk gemaakt. Helemaal te begrijpen natuurlijk, maar hoe zou Deborah nu met de situatie omgaan? 

Heb je Temptation Island 2018 aflevering 11 al gezien en ben je ready voor meer juicy stuff? No worries, je kunt de nieuwste aflevering al bekijken voordat het op televisie komt! Hier hoef je geen betaald account op Videoland of RTL voor te hebben, via de onderstaande link kun je de gloednieuwe aflevering gratis bekijken. Enjoy! 
Temptation island afleveringTemptation Island 2018 aflevering 12 kijken
Kun jij niet wachten tot volgende week en wil je aflevering 12 nu al zien? Bekijk 'm hier!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook