Lifestyle

LINDA.MEIDEN ligt nu in de winkel!

De tweede editie van de special LINDA.MEIDEN ligt inmiddels in de winkel! In deze zomereditie zien we onder andere Tess Milne, Liza Sips en Veronica van Hoogdalem schitteren op de cover. Ben jij benieuwd wat er allemaal in de nieuwe LINDA.MEIDEN staat? Lees dan snel verder!

In de zomereditie van LINDA.MEIDEN interviewt Ymke Wieringa rapper Kraantje pappie. Ook zien we de nieuwste mode geshowd door Yvonne Coldewijer (beter bekend als Keet!). Verder kun je lezen over de bijzondere verhalen van zes meisjes die vertellen hoe het is om een veel oudere vriend te hebben. Zo heeft de 19-jarige Virgina bijvoorbeeld een relatie met een 62-jarige man. En… er is een vervolg op de poezenreportage van vorig jaar, maar nu in de mannelijke vorm, namelijk de piemelparade! Kortom het is weer een leuk nummer vol met interessante verhalen en mooie foto's. Natuurlijk lees je ook alles over de nieuwste trends voor deze zomer op het gebied van sneakers, bikini's, nagellak en printleggings.

Watch on YouTube

Deze zomereditie van LINDA.MEIDEN is een heerlijk magazine om mee te nemen naar het strand en op vakantie! Blijf ook online op de hoogte van het laatste nieuws via Lindamagazine.nl.

Er is ook een leuke actie op de Facebook-pagina van LINDA.MEIDEN! Je kunt namelijk een goodiebag winnen als je vrienden wordt met LINDA.MEIDEN op Facebook. Daarnaast kun je ook kans maken op leuke beachwear voor jou en je vriend als je het wasbordje van je vriend op Instagram zet met #LINDAMEIDEN. Super leuk toch?!

LINDA.MEIDEN kost € 5,50.

Ga jij de nieuwe zomereditie halen in de winkel?

Must reads 👀