News

Lust of liefde: zitten deze twee EOTB-sterren in een relatie?

zitten deze eotb sterren in een relatie

De laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is uitgezonden en het nieuwste seizoen is daarmee tot een einde gekomen. EOTB-fans zijn achtergebleven met een hoop vragen en er gaan verschillende speculaties de ronde. De vraag die de meeste fans bezighoudt, is of Luca en Megan een koppel zijn. Na twee maanden wachten, besloten de twee eindelijk om fans een antwoord te geven.

EOTB-Luca en Megan

Heb je de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gezien? Wat een seizoen! We leerden Luca Ghiani kennen door zijn deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht. In het nieuwe All Stars-seizoen zagen we hem opnieuw terugkeren naar de villa, dit keer als één van de originals. Ook dit seizoen kregen we weer geen genoeg van Luca.

Het blijkt dat Megan Desaever Luca ook nog niet zat is. De eerste ex die op het strand van Colombia aanspoelde, was natuurlijk degene die eerder voor een hoop gedoe in de villa heeft gezorgd. Megan verliet vorig seizoen de villa voor de liefde, maar dit seizoen deinst ze als eerste ex die op het strand aanspoelde niet terug, om de vakantie van de rest tot een ware hel te maken.

Al een paar maanden vragen EOTB-fans zich af hoe het nu precies zit met de relatie tussen Luca en Megan. Aan het einde van de laatste aflevering gaven de twee toe dat er alleen sprake was van lust, maar is er in de tussentijd de liefde opgebloeid tussen de twee?

Niet het enige eiland koppel

De geruchten over een andere ster van Ex on the Beach, die mogelijk een relatie heeft met een Temptation Island-ster doen ook al een tijdje de ronde. Joey was één van de acht hete singles die deelnam aan het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. In dit seizoen stond hij bekend als ‘de zelfverzekerde vrouwenverslinder’. Hij maakte een opvallende entree op het beruchte strand als de ex van Megan, en wilde haar vakantie tot een hel maken. Er zijn speculaties dat hij nu een koppel vormt met Temptation Island winnares Kimmy, die met haar toenmalige lover Kengi in het vierde seizoen vertrok met de mooie prijs van €25.000, waarmee ze de winnaars van Love Island 2023 werden. Maar is Joey de enige die in een nieuwe relatie zit, of heeft zijn ex Megan inmiddels ook een nieuwe liefde gevonden?

Hebben Luca en Megan een relatie?

We zullen je niet langer in spanning houden. Luca en Megan hebben onlangs een video op TikTok gedeeld waarin ze duidelijkheid geven over hun relatie. “Dames en heren, de vraag der vragen, wij gaan het voor jullie beantwoorden. Hebben wij een relatie?”, begint Luca in de video. Megan, met een glimlach op haar gezicht, geeft het antwoord op de vraag: ze hebben geen relatie. “We zijn gewoon vrienden”, voegt ze er aan toe.

Luca gaat verder met uitleggen dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en dat ze hebben besloten dat ze beter gewoon vrienden kunnen blijven. Een romantische relatie zit er voor hen momenteel niet in. Ze zijn blij met de vriendschap die ze delen en willen het daarbij laten. En dat is natuurlijk ook helemaal prima!

View post on TikTok

Babynieuws! Déze Ex On The Beach-All Star is momenteel zwanger.

Beeld: Ex On The Beach: Double Dutch All Stars