News

Insta official: Megan en Joey delen samen vakantiekiekjes

megan-joey

Al eerder gingen er geruchten rond dat Megan en Joey samen zouden zijn op vakantie. En deze geruchten blijken nu toch bevestigd te worden. Megan deelde namelijk onlangs op haar Instagram schattige vakantiekiekjes samen met Joey.

Ex on the Beach

In de derde aflevering van Ex on the Beach hebben we kunnen zien dat Megan het strand kwam oplopen. De brunette kwam voor haar ex Dylan de zee uit, maar het was niet bepaald goed geëindigd tussen de twee. En dat was ook wel gelijk te zien. Maar ondanks alle drama mocht Megan op date met Joey en dat beviel de brunette wel. Helaas sloeg de gezelligheid al snel om naar een heftige ruzie, omdat Megan het ook erg gezellig had gehad in de villa met Marc Junior. Maar nu lijkt het toch weer koek en ei tussen Megan en Joey. De twee zijn namelijk zelfs samen op vakantie.

Megan en Joey

Vorige week zagen we al dat Megan en Joey dezelfde Instagram Stories deelden. De geruchtenmolen heeft daarom ook overuren gedraaid, want zouden de twee een relatie hebben en samen op vakantie zijn? Nu zijn deze geruchten dus toch bevestigd. Megan heeft op Instagram namelijk een aantal kiekjes gedeeld dat ze samen op vakantie zijn.

Lees ook:
Kijkers gaan los over bizarre entree van ‘extraatje’ in EOTB

Op vakantie in Egypte

Joey en Megan zijn momenteel dus heerlijk aan het genieten van hun vakantie in Egypte. Megan deelde nu zelfs een paar schattige kiekjes samen met Joey op haar Instagram. En zelfs op vakantie wordt er nog gekeken naar de nieuwste aflevering van Ex on the Beach onder het genot van een cocktail. Wat denk jij? Zouden ze aan het daten zijn of gewoon twee vrienden die samen op vakantie zijn?