Celebs

Zien! Nieuwe beelden Barbie-film met Ryan Gosling en Margot Robbie gaan viral

Roos-Sanne
Warner Bros

Je hebt waarschijnlijk al meegekregen dat er op dit moment een live action Barbiefilm in de maak is. De hoofdrollen worden gespeeld door niemand minder dan Margot Robbie en Ryan Gosling, hoe kan het ook anders? Nu zijn er nieuwe beelden die viral gaan op het internet, en wij snappen wel waarom!

Deze beelden van de Barbie-film gaan viral

De beelden waarin Margot en Ryan in hun barbie-outfit te zien zijn gaan viral op het internet, en het maakt ons nóg enthousiaster voor het uitkomen van de film!

Barbiefilm

Margot laat al het één en ander los over de film. Zo vertelt ze dat de nieuwe Barbiefilm ”the thing you didn’t know you wanted” is. En dat klopt nu al wel! Wij wisten niet dat we vandaag de dag nog zó graag een Barbiefilm wilden kijken! Wij zijn allemaal opgegroeid met de iconische Barbiefilms, waar we altijd dól op zijn geweest, en mede daardoor kunnen wij niet wachten tot de film uitkomt!

Margot hoopt dat de film geen voorspelbare Barbiefilm zal worden. Daarbij hoopt ze ook dat het ervoor zal zorgen dat mensen Barbie in een ander licht gaan zien. Het plot van de film is dan ook dat Barbie verbannen wordt uit Barbieland, omdat ze zich niet gedraagt zoals een échte pop dat zou moeten. Hierdoor komt ze in de echte wereld terecht, en leert ze dat geluk en perfectie verre heel anders zijn dan ze al die tijd had gedacht.

Lees ook
Zien! Foto van Ryan Gosling als Ken in nieuwe Barbie-film gaat viral!

TikTok video’s

Er zijn een aantal foto’s gemaakt van de filmset door paparazzi, waarin we Margot en Ryan in hun Barbie-kleding zien. Deze beelden gaan viral op het internet, en wij zijn fan! Naast de beelden die viral gaan, is er ook steeds meer over de cast bekend. En neem maar van ons aan dat het een geweldige cast wordt! Simu Liu, America Ferrera, Kate McKinnon, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera en Ariana Greenblatt én Emma Mackey maken deel uit van de film! Wij kunnen níét meer wachten.

Bekijk de viral beelden hieronder:

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: Warner Bros