Celebs

Yvonne Coldeweijer onthult interessant detail over Monique Westenberg

yvonne-coldeweijer-monique-westenberg

Het drama rondom André Hazes en Monique Westenberg lijkt niet op te houden. Wekelijks komen er nieuwe verhalen en roddels bovendrijven. Juicekanalen gaan hier natuurlijk heel goed op, maar Monique is daar nu echt klaar mee! Yvonne is daar niet van gediend en reageert door middel van een bizarre onthulling over Monique Westenberg.

Interview

Deze week kunnen we Monique Westenberg zien schitteren op de nieuwe issue van Beau Monde. In deze issue staat een openhartig interview waarin Monique haar verhaal doet over de hele situatie. Zo vertelt ze over haar definitieve breuk tussen haar en André Hazes en laat ze doorschemeren dat ze klaar is om opnieuw te gaan daten. Ook blijkt uit het interview dat Monique helemaal klaar is met juicekanalen.

Juicekanalen

“Zo’n juicekanaal krijgt blijkbaar voldoening van onwaarheden verspreiden”, lezen we in het interview. Wanneer je verder leest wordt het in haar verhaal steeds duidelijker dat Monique het over Yvonne Coldeweijer heeft. “Ze zal wel heel ongelukkig zijn. Als je zo lelijk kunt doen over anderen, denk ik dat je zelf behoorlijke issues moet hebben. Iemand die in liefde leeft en gelukkig is, doet zoiets niet.” Monique is alle roddels en verhalen over haar en André dus helemaal zat en laat het niet bij deze uitspraken. “Diegene heeft zelf waarschijnlijk geen kinderen en beseft niet hoe heftig de reacties kunnen zijn. Soms denk ik ook: kom eens een bak koffie drinken en ga het gesprek met me aan. Ik denk dat je dan heel anders over me praat.”

Lees ook:
De Bachelor’s Merel haalt opnieuw uit naar ex Thomas van der Vlught

Bizarre onthulling van de roddelkoningin

Het lezen van de uitspraken van Monique schiet bij Yvonne in het verkeerde keelgat. En Yvonne zal de roddelkoningin niet zijn, als ze zich niet uitspreek over de hele situatie. Even later doet Yvonne namelijk een bizarre onthulling over Monique, waarmee ze haar volledig exposed. “Ga het gesprek met me aan? Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij”, onthult de roddelkoningin. Ze vervolgt deze post met de zin: “Oops… Zei ik dat nou hardop?” Het lijkt bijna alsof Monique één van de spionnen van Yvonne is. Wij zagen dit in ieder geval niet aankomen. Denk jij dat Monique een spion is? De tijd zal het leren.

Beeld: Instagram: @lifeofyvonne | Videoland

Must reads 👀