Celebs

Yvonne Coldeweijer onder vuur vanwege bizar bericht op Instagram

Danique
yvonne-coldeweijer-bizar-bericht

Yvonne Coldeweijer, van juicekanaal Life of Yvonne, plaatst wel vaker bijzondere ‘nieuwtjes’, maar deze keer heeft de roddelkonining wel een héél bizar bericht geplaatst op Instagram.

Bizar bericht

Royaltyjournalist Marc van der Linden ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij vorige week een herseninfarct kreeg. Dit heftige nieuws is Yvonne niet ontgaan en zij wil wel meer weten over de situatie van Marc. En denk maar niet dat dit op een meelevende manier bedoeld is! Coldeweijer plaatst in haar Instagram Stories een oproep naar haar volgers en ‘spionnen’. Ze vraagt of mensen in het VUmc ziekenhuis wat insides willen geven over de toestand van Marc. Crazy!

Walgelijke oproep

Advocaat Royce de Vries vindt dit niet kunnen en trekt zijn mond open over de situatie. Op Twitter laat hij zijn stevige oordeel over Yvonne duidelijk weten aan zijn volgers. “Even een oproep plaatsen of het ziekenhuispersoneel informatie wil delen over een patiënt. Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen”, schrijft de advocaat.

Niet alleen hij is het hier mee eens, maar ook veel mensen in de reacties vinden het een ‘walgelijke oproep’ van de roddeltante.

View post on Twitter

Lees ook:
Oei! Volgers van Yvonne Coldeweijer zijn niet blij met betaalde juice-pagina

‘Hoe hoerig om aandacht kun je zijn?’

Ook Marc heeft een uitgesproken mening over het feit dat Yvonne Coldeweijer zo’n bizar bericht plaatst. “Hoe hoerig om aandacht kun je zijn?”, vraagt hij zich af vanuit het ziekenhuis. “Yvonne roept het personeel op tot plegen van misdaad. Rapporteer die vrouw!”, gaat hij verder. Hij is er overduidelijk niet van gediend, maar Yvonne kijkt anders tegen de situatie aan.

Ondertussen heeft het gezicht achter Life of Yvonne al wat informatie gekregen van ‘VUmc-spionnen’. “Ik wilde gewoon ff weten hoe je aan dat blauwe oog was gekomen, maar ik heb al gehoord dat je op een punt bent gevallen”, verklaart Yvonne. “Veel beterschap”, wenst ze Marc nog toe.

Beeld: lifeofyvonne