Lifestyle

Wie Is De Mol spelen in VR met je vrienden? Op déze plek kan dat

wie-is-de-mol-virtual-reality

Als we bekende Nederlanders waren, zouden we er zeker van zijn: deelnemen aan Wie Is De Mol, dat past perfect bij ons. Jaarlijks nemen we enthousiast deel aan de strijd om de verrader te ontmaskeren, en met de speciale app ervaren we al enige spanning van de real deal. Toch hebben we iets nog beters ontdekt. Hier kun je namelijk met je vrienden Wie Is De Mol spelen in Virtual Reality!

Wie Is De Mol met vrienden

Jij en je vrienden die op een middag samen komen, klaar om de ultieme uitdaging aan te gaan – jullie eigen versie van Wie Is De Mol spelen! De opwinding is voelbaar terwijl iedereen zich verzamelt, volledig toegewijd aan het vinden van de verrader in hun midden. Je hebt de beroemde intro al in je hoofd, terwijl je de strategieën bespreekt en je voorbereidt op wat komen gaat. De adrenaline begint te stromen zodra het spel begint. Iedereen is verdacht, elke actie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en elk woord wordt geanalyseerd. Klinkt goed, toch?

Bij The Park Playground speel je in een Virtual Reality Wie Is De Mol met je vrienden of collega’s. Het spel neemt je mee op een avontuurlijke reis vol plotwendingen en verrassingen. Van geheime bondgenootschappen tot sluwe sabotages, elke zet is cruciaal en elk moment is spannend. En wanneer de uiteindelijke ontmaskering plaatsvindt, weet jij zeker of je in het spelprogramma kans zou maken op de eretitel.

Andere VR-experiences

Bij The Park Playground in Amsterdam draait het niet alleen om de De Mol-ervaring; er zijn nog tal van andere opwindende VR-ervaringen die we graag willen uitproberen met onze beste vriendinnen. Of het nu gaat om een Escape Room, een avontuurlijke reis door de ruimte, of een epische strijd tegen zombies, hier kan het allemaal. Dé perfecte plek dus voor een uitje als het buiten regenachtig weer is!

View post on Instagram
 

Levend Monopoly

Maybe it’s just us –maar wij zijn echt enorme liefhebbers van spelletjes. Het staat nu hoog op onze bucketlist voor 2024 om samen met onze vriendinnen een potje Wie Is De Mol te spelen bij The Park Playground. Maar ook in het buitenland zijn er allerlei interessante games te ontdekken. Onlangs stuitten we op een plek in Londen waar je levend Monopoly kunt spelen! Als je met je vriendinnen deze bruisende Engelse stad bezoekt, is dit absoluut een must-do activiteit die je niet mag missen. En als extra bonus, serveren ze hier ook nog eens cocktails die zijn geïnspireerd op het iconische bordspel.

Beeld: wie is de mol