Lifestyle

Vriendinnenuitje: in Londen kan je levend Monopoly spelen

levend-monopoly-londen

Wie zegt dat bordspellen suf zijn? In Londen kun je een levendig potje Monopoly spelen met je vrienden, terwijl je geniet van heerlijke cocktails. Wie van jullie is het meest fanatiek?

Levend Monopoly

Vroeger waren schooluitjes altijd een feest, vooral als we Levend Stratego speelden! Hoewel we dat spelletje inmiddels zijn ontgroeid, missen we nog steeds de adrenaline die het met zich meebracht. Natuurlijk kunnen we ons nog steeds vermaken met kaart- en bordspellen, maar wat we nu hebben ontdekt in Londen is echt een game changer. Als je met je vriendinnen de Engelse stad bezoekt, is dit absoluut een must-do activiteit die je niet wilt missen!

In het bruisende hart van Londen bevindt zich namelijk een unieke, interactieve incarnatie van het meest geliefde familiespel ter wereld; Monopoly. Dus bel al je vriendinnen op, want dit reusachtige bordspel van maar liefst 15 bij 15 meter staat garant voor urenlang speelplezier en gezelligheid.

In Londen

Stap hier in de wereld van Monopoly als nooit tevoren! Neem deel aan unieke uitdagingen die je de kans geven om eigendommen te kopen en ervaar de spanning van verschillende scenario’s. Van het plegen van een overval in Mayfair tot het bouwen van iconische gebouwen in Londen, het oplossen van een intrigerend moordmysterie of het kraken van codes, er is voor elk wat wils.

Met deze fysieke 4D-ervaring, waarbij je over het gigantische bord beweegt en uitdagingen in kamers voltooit om eigendommen te verwerven, vind jij perfect vermaak voor een regenachtige dag in Londen. Dit alles met de vertrouwde elementen van bordspellen, maar dan met een moderne twist dankzij technologie.

Ga de strijd aan met je vriendinnen en familie in een spannend spel van 80 minuten en kies uit vier levensgrote borden, waaronder Luxury, Classic, City en Classic: Own It All. De tickets zijn beschikbaar vanaf £49 per persoon.

Cocktails geïnspireerd door Monopoly

Als een potje Monopoly niet jouw ding is, hoef je je nog steeds niet te vervelen bij het Top Hat Restaurant & Bar. Deze plek, liefdevol geïnspireerd door het iconische Monopoly-bord van Londen, biedt namelijk veel meer dan alleen spelplezier. Hier kun je genieten van de lekkerste cocktails en smakelijke gerechten in een gezellige en uitnodigende sfeer.

De uitgebreide menukaart heeft voor ieder wat wils, met sappige hamburgers, smaakvolle kippenvleugels en knapperige fish and chips als absolute favorieten. Elk gerecht is doordrenkt met een speels tintje en een unieke Monopoly-twist, waardoor zelfs de meest alledaagse maaltijden een bijzondere ervaring worden. Gasten kunnen op zondagen exclusief genieten van de overheerlijke Mr. Monopoly’s Sunday Roast, een culinair hoogstandje dat perfect past bij de ontspannen sfeer van deze bijzondere locatie.

Monopoly Lifesized bevindt zich op 213-215 Tottenham Court Road, W1T 7PS.

Beeld: instagram @monopolylifesized