Lifestyle

Holy moly: in Londen opent een Monopoly-restaurant en je wilt er absoluut naartoe

Monopoly-fans opgelet! In Londen opent binnenkort een nieuw restaurant waar je monopoly kunt spelen en, ook niet onbelangrijk, cocktails kunt drinken. Ben je ook zo’n fan van dit iconische bordspel? Zet dit Monopolyrestaurant in London maar alvast op je lijstje! 

Dit monopolyrestaurant in London moet echt op je lijstje

Op 14 augustus opent The Top Hat in Londen, hét monopolyrestaurant waar je absoluut naartoe wilt. Het monopolyrestaurant is onderdeel van de Monopoly Lifesized 4D Experience in Londen. Bij deze experience komt het iconische bordspel nog meer tot leven. Ook alles in het restaurant is gebaseerd op het spel, zoals het menu en de speciale cocktails.

Terwijl je een heerlijke cocktail drinkt in dit chique restaurant kun je ook een pakje Monopoly Deal bestellen. Zo kun je even kaarten tussen je drankjes door, hoe gezellig! Oh en de cocktails op het menu zijn ook heel interessant en gebaseerd op straten uit de Londense versie van Monopoly. Al benieuwd? Op het Instagramaccount van dit monopolyrestaurant krijg je vast een (helaas niet letterlijk) voorproefje. Kortom: dit restaurant wil je de volgende keer bezoeken als je in Londen bent!

Waar? The Court, 213 – 215 Tottenham Court Road, London W1T 7PS
Vanaf wanneer is het open? Vanaf 14 augustus 2021
Meer info? Check de Instagram van The Top Hat of hun website

Bron: bighospitality.co.ukBeeld: iStock