Astrologie

Weekhoroscoop: dit staat er in de sterren voor 13 t/m 19 mei

weekhoroscoop-week-20

Er is weer een nieuwe week aangebroken! Welk sterrenbeeld ontmoet zijn soulmate? En welk sterrenbeeld moet nu actie ondernemen op de werkvloer? Ben jij ook benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Je leest het in Girlscene's weekhoroscoop.

Ram | 21 maart – 19 april

Hey Ram! De komende weken zul je je misschien een beetje onwennig voelen in je carrière. Of het nu gaat om het verdedigen van je reputatie of het zoeken naar een nieuwe baan, het is tijd om je plannen bij te stellen. Wees voorzichtig met je woorden, want ze kunnen grote gevolgen hebben. Maar wees gerust, vertrouw op je instinct en wees niet bang om risico’s te nemen. Onthoud, dingen zijn niet altijd wat ze lijken. Gebruik deze tijd ook om te reflecteren op je nauwe relaties en te bepalen wie wel en niet bij je toekomst past. Succes!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, jij bent een koppig teken, maar de komende weken kunnen je wereld flink op zijn kop zetten. Bereid je voor op het in twijfel trekken van je overtuigingen en wees niet bang om fouten te maken. Dit is het moment om je woorden te laten werken en nieuwe deuren te openen. Wees avontuurlijk en deel je ideeën met anderen. Zeg ja tegen nieuwe kansen en wees niet bang om buiten je comfortzone te treden. Vergeet ook niet om je relaties onder de loep te nemen. Kijk kritisch naar wie wel en niet aan jouw behoeften voldoet. Dit kan leiden tot het beëindigen van een relatie of juist het versterken van een band.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, de komende weken draaien om jouw welzijn. Zorg goed voor jezelf en wees niet bang om tijd en energie in jezelf te investeren. Dit is het moment om voor jezelf te zorgen en jezelf op de eerste plaats te zetten. Vergeet niet om ook aan je financiële toekomst te denken. Dit is een goede tijd om je financiën op orde te brengen en vooruit te plannen. Wees verstandig met je geld en maak verstandige keuzes. Onthoud dat geld niet alles is, maar wel belangrijk. Dus wees slim en zorg goed voor jezelf!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw, deze week draait alles om communicatie en de impact van je woorden. Wees voorzichtig met wat je zegt en kies je woorden zorgvuldig. Je reputatie kan op het spel staan, dus wees verstandig. Maar maak je geen zorgen, je hebt ook de kracht om deuren te openen met je woorden. Dit is een goed moment om te brainstormen, ideeën te delen en nieuwe kansen te creëren. Vertrouw op jezelf en laat je stem horen! Daarnaast is het ook een goed moment om je relaties onder de loep te nemen. Kijk kritisch naar wie wel en niet bij je past. Wees niet bang om afscheid te nemen van relaties die niet langer goed voor je zijn.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, de komende weken kunnen een emotionele achtbaan zijn. Je zult ups en downs ervaren, maar onthoud dat alles uiteindelijk beter wordt. Gebruik deze tijd om jezelf te genezen en te groeien. Zoek steun bij je geliefden en neem wat tijd voor jezelf. Het is ook een goed moment om je carrière en doelen onder de loep te nemen. Wat wil je bereiken en hoe kun je daar komen? Wees niet bang om je comfortzone te verlaten en nieuwe kansen te omarmen. Je bent klaar voor succes!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, deze week draait alles om balans en relaties. Neem de tijd om je evenwicht te vinden en te zorgen voor harmonie in je leven. Kijk kritisch naar je relaties en bepaal wie wel en niet bij je past. Wees niet bang om afscheid te nemen van relaties die niet langer goed voor je zijn. Dit is ook een goed moment om te netwerken en nieuwe verbindingen te maken. Wees open en bereid om samen te werken. Samen kunnen we zoveel bereiken!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, de komende weken kunnen uitdagend zijn, maar laat je niet ontmoedigen. Dit is het moment om jezelf uit te dagen en te groeien. Neem de tijd om jezelf beter te leren kennen en je overtuigingen in twijfel te trekken. Wees niet bang om je gevoel te volgen en je intuïtie te vertrouwen. Vertrouw op jezelf en neem de leiding. Daarnaast is dit ook een tijd van zelfreflectie. Kijk naar jezelf en bepaal welke veranderingen je wilt maken. Heb moed en stap uit je comfortzone!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, de komende weken draaien om persoonlijke groei en avontuur. Het is tijd om jezelf uit te dagen en nieuwe ervaringen op te doen. Wees niet bang om risico’s te nemen en nieuwe kansen te grijpen. Dit is ook een goed moment om jezelf te ontwikkelen en te leren. Sta open voor nieuwe ideeën en perspectieven. Het is tijd om je horizon te verbreden en te groeien als persoon. Dus ga ervoor en geniet van het avontuur!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok, de komende weken draaien om verandering en transformatie. Laat los wat niet langer bij je past en maak ruimte voor nieuwe dingen. Wees niet bang om risico’s te nemen en jezelf opnieuw uit te vinden. Dit is het moment om jezelf opnieuw uit te vinden en te groeien. Vertrouw op je intuïtie en volg je hart. Dit is ook een goed moment om je financiën onder de loep te nemen en verstandige keuzes te maken. Wees verstandig met je geld en plan voor de toekomst. Succes!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, de komende weken draaien om gemeenschap en betrokkenheid. Neem de tijd om anderen te helpen en je bijdrage te leveren aan de wereld om je heen. Wees niet bang om je stem te laten horen en op te komen voor waar je in gelooft. Dit is ook een goed moment om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Sta open voor nieuwe ervaringen en leer van anderen. Wees een bron van inspiratie en maak een verschil!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, de komende weken draaien om zelfreflectie en groei. Neem de tijd om naar binnen te keren en te kijken naar jezelf. Wat wil je bereiken en hoe kun je daar komen? Wees niet bang om jezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Dit is ook een goed moment om je spirituele kant te ontwikkelen en je intuïtie te versterken. Vertrouw op je gevoel en volg je innerlijke kompas. Wees niet bang om je eigen weg te volgen en je eigen pad te bewandelen. Je hebt de kracht om je dromen waar te maken!