Astrologie

Kun je wat geluk gebruiken? Dit is de daghoroscoop van 14 mei

daghoroscoop 14 mei

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kun je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 14 mei? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Tijd voor een carrière switch, Ram! Of misschien een avontuur naar een exotisch land aan de andere kant van de wereld? Durf uit je comfortzone te stappen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Die recente incidenten in je leven zijn geen tegenslagen, maar juist inspiratiebronnen die je de weg wijzen naar waar je thuishoort. Als een bloem niet groeit, verander je niet de bloem, maar de omgeving.

Stier | 20 april – 20 mei

Blijf rustig in- en uitademen, Stier, want sommige mensen om je heen kunnen echt op je zenuwen werken vandaag. Wat irritant! Het lijkt alsof niets goed genoeg is en niemand precies weet wat hij of zij wil. Het kan zelfs zijn dat aan jou vraagt om de orde te herstellen. Als de situatie uit de hand loopt, is dit een goed moment om in te grijpen, maar wees voorzichtig als je gevraagd wordt de rol van sheriff op je te nemen!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Je bent misschien met een gekkig gevoel wakker geworden vanochtend, Tweelingen. Helaas zal die waas van misverstanden en conflicten waarschijnlijk de hele dag blijven hangen. Zie dit daarom als een kans om open te zijn over je gevoelens en het gesprek met een vriend of familielid aan te gaan. Zoek je geliefden op en deel wat er in je omgaat, in plaats van je terug te trekken in eenzaamheid. Je zult je gegarandeerd beter wonen!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Nieuwe ontmoetingen bieden nieuwe kansen, Kreeft. Het kan spannend zijn om deze nieuwe mogelijkheden te verkennen, en dat is heel normaal! Je kunt je in eerste instantie bedreigd voelen door iemand die in je ogen vijandig lijkt, maar je zult al snel ontdekken dat deze persoon speciaal is. Uiteindelijk zul je zien dat deze persoon precies is wat je nu het meest nodig hebt.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Je eigen lot ligt in jouw handen, en dat zul je vandaag voelen. Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en je toekomst te bouwen. Je bent het zat om te leven op hoop en je geluk uit te stellen tot morgen. Je vastberadenheid zal zo sterk zijn dat je jezelf zelfs zult verrassen. Jij hebt dat vuur in je, Leeuw, vergis je niet. Vandaag is de eerste dag van een nieuw leven voor jou!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, dit is het ideale moment om de vragen die de afgelopen weken in je hoofd hebben gespookt, eens en voor altijd aan te pakken. Ontpluis de dingen die je raken en besteed hier aandacht aan. Ontdek jezelf! Als je je te veel zorgen maakt over een onbeantwoorde vraag, laat het los. Soms kun je nu eenmaal geen antwoord vinden, en dat is oké.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Time to shine! Jij staat vandaag in de spotlights, Weegschaal, en er komt een einde aan je gebrek aan zelfvertrouwen. Jij bent er klaar voor om iedereen te laten zien hoe geweldig je bent, geen excuses meer. Het enige dat je riskeert te verliezen, is je trots, en dat is je meest veerkrachtige eigenschap. Straal, je hebt het in je!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je bent al een tijdje aan het ijsberen over wie je bent en wat je later wilt worden. De afgelopen weken hebben je waarschijnlijk wat meer duidelijkheid gegeven over bepaalde vragen die je hebt over je roeping, Schorpioen. Waarom verander je niet eens van tactiek en stop je met zoveel nadenken? Heb je ooit gehoord van ‘go with the flow’? Het zal vanzelf duidelijk worden welke keuzes het beste voor je zijn.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Balans is de sleutel tot succes, en jij bent die aan het vinden, Boogschutter. De afgelopen weken zijn goed geweest voor je evenwicht. Het was een kwestie van een beetje meer genieten van het leven dan normaal, en laten zien wat je allemaal in je mars hebt. Waarschijnlijk heb je een mix van successen en tegenslagen ervaren, maar onthoud dat na regen altijd zonneschijn komt! Geef alles de tijd, het zal snel weer beter worden. Dus blijf positief en blijf in beweging!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Er staat een weg vol avonturen op je te wachten, Steenbok! Het is misschien niet altijd leuk om de tijd te nemen en jezelf te ondervragen, maar soms zullen de antwoorden je aangenaam verrassen. Gebruik de positieve energie van vandaag om naar binnen te kijken en op zoek te gaan naar de bronnen van zowel je positieve als je negatieve gevoelens. Dit is zeker geen gemakkelijke oefening, maar het zal je goed doen. Wees gewoon eerlijk tegen jezelf en omarm de reis naar zelfontdekking!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Je reis naar ontspanning en meditatie is ondertussen al een tijdje geleden begonnen, maar is helaas aan zijn einde gekomen. Maar waarom pak je die goede energie niet weer op? Keer terug naar de echte wereld met de kennis die je nu hebt opgedaan en ontdek hoe de nieuwe versie van jezelf functioneert in het dagelijks leven. Bereid je voor, Waterman, want je kunt enkele echte veranderingen verwachten!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Liefde is gecompliceerd, dat hoef je de sterren niet te vertellen. Als je het ergens niet mee eens bent wat betreft je liefdespad, is vandaag de perfecte dag om je gevoelens hierover uit te spreken. Eerlijkheid en openheid zijn de fundamenten van waardevolle relaties, Vissen, en dat weet je zelf ook. Of je nu je lover,  een vriend of een familielid aanspreekt, ga het gesprek aan op basis van waarheid en rechtvaardigheid. Maar wees voorzichtig, want je wilt niet dat het gewicht van je woorden dat van je gedachten overtreft.