Lifestyle

Lifehack: zo blijf je warm met alleen een blazer aan

warm blijven met een blazer

In de wintermaanden ontkomen we niet aan diverse uitdagingen, maar er is één situatie die jaarlijks terugkeert. Je hebt je volledig opgedoft voor een gezellig avondje uit met de meiden, en je ziet er van top tot teen prachtig uit in je feestelijke outfit. Maar dan komt dat moment waarop je die dikke winterjas moet aantrekken en je hele outfit wordt verstopt onder een warme laag. Wij hebben op TikTok een hack gevonden, waardoor je deze struggle niet meer hoeft mee te maken!

Blazer dragen als jas

Nu de temperaturen dalen en de koude winterdagen voor de deur staan, is het vinden van de perfecte jas een echte must. Pufferjassen, oversized trenchcoats en andere trendy stijlen houden ons heerlijk warm door de seizoenswisselingen heen, maar onze echte favoriet blijft toch de blazer. Hoewel ze origineel werden beschouwd als echte office items, zijn blazers tegenwoordig verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren, vormen en maten dat er gemakkelijk een geschikte is voor elke gelegenheid. Het is het ideale jasje voor een classy night out en past perfect bij de meeste party lookjes. Toch, is er wel een probleempje met deze hippe jasjes – want echt warm zijn ze niet. Laten wij daar nu een goede oplossing voor hebben gevonden, want met deze lifehack van TikTok zie jij er nog steeds fantastisch uit, maar draag je toch een extra laagje!

TikTok-tip

Een slimme TikTok-tip die wij onlangs tijdens het scrollen tegenkwamen is perfect om jouw blazerlook winterbestendig te maken. Kies je favoriete blazer en bevestig vervolgens met dubbelzijdige tape of een veiligheidsspeld een vestje aan de binnenkant van je blazer. Deze eenvoudige, maar mega handige hack zorgt ervoor dat je nog steeds kan shinen in je stijlvolle outfit, maar ook een extra laagje warmte toevoegt. Dit is natuurlijk vooral handig voor die momenten dat je buiten in de rij staat te wachten voor de club, waar de temperaturen nog altijd even extra lijken te dalen. Enne, ook perfect als je geen dikke winterjas wilde aantrekken, omdat anders de jassen van jou en je vriendinnen niet meer samen in een kluisje passen – yes, wij denken met je mee! Met deze slimme lifehack kun je zorgeloos genieten van je avondje uit, ongeacht de weersomstandigheden.

View post on TikTok

Styling tips voor blazers in het winterseizoen

Het beste seizoen voor echte fashionable looks is in ons opzicht de winter. Laagjes, laagjes en nog meer laagjes: wij zijn er weg van. Maar om elke dag dezelfde jas te moeten dragen is toch echt wel een mood killer, daarom vinden wij dat je in plaats daarvan een blazer kan dragen als jas, en toch stijlvol de koude winterdagen tegemoet kan gaan – we moeten natuurlijk wel toegeven dat zodra we in Nederland richting het vriespunt gaan, de blazers niet meer voldoende warmte zullen bieden, maar we like to try anyway. Helemaal hot zijn dit jaar weer de oversized blazers, die genoeg ruimte hebben om als jas te fungeren en de mogelijkheid bieden om meerdere lagen eronder te dragen, denk aan een dikke wollen trui, een vest of dunnere jas.