Love

5 manieren om verkoeling te zoeken met je lover in de zomer

verkoeling met lover

We houden van mooi weer en veel zon. We genieten er dan ook echt van wanneer ons koude kikkerlandje zomerse temperaturen bereikt of als we naar een warm land op vakantie gaan. Maar soms kan het met deze warmte nog wel eens lastig zijn wat je met je partner samen kunt doen. Daarom hebben wij vijf manieren om verkoeling te zoeken met je lover in de zomer. Spicy!

1. Ligbad

Heb jij toevallig een heerlijk ligbad in huis? Dan is dit een van de manieren om verkoeling te zoeken met je lover. Vul het bad met lauw water en ga een stukje naar voren, zodat je partner achter je kan komen zitten. Breng vervolgens je bovenlichaam een stukje omhoog, zodat jij en je partner lekker je ding kunnen doen. En voor wat extra spanning kan je ook de douchekop erbij pakken.

2. Jezelf verwennen

Zodra de temperaturen stijgen, wordt intiem contact met elkaar al snel te warm. Je kunt er dan voor kiezen om elkaar helemaal niet aan te raken. Ga daarom tegenover elkaar zitten op een koele plek en deel je diepste fantasieën met elkaar. Doordat je elkaar niet kan aanraken, kan je er wel voor kiezen om jezelf lekker te verwennen. Hierdoor bouw je samen de spanning op en kan je je lover ook precies laten zien wat jij het lekkerst vindt.

3. IJsblokjes

Voor wat extra verkoeling kan je je lover ook afkoelen met ijsblokjes. Als het heel erg warm is buiten, zorgt het contrast tussen heet en koud voor tintelingen in je lichaam. Je kunt ook een ijsblokje in je mond doen, voordat je je partner gaat bevredigen. Ben je dol op speeltjes? Leg ze vooraf een uurtje in de vriezer, zodat je zeker weet dat je het niet heet zal krijgen.

Lees ook:
Niet meer doen! Deze fouten maken wij volgens mannen vaak in bed

4. Ventilator

Heb je een ventilator in huis? Zet hem dan aan het voeteneind van het bed. Ga vervolgens recht voor de ventilator zitten en beleef samen een spannend avontuurtje tussen de lakens. De koele lucht zorgt ervoor dat je extra tintelingen door je lichaam krijgt en je nog meer kan gaan genieten van je partner.

5. Verschillende standjes

De meeste standjes zijn met deze hoge temperaturen veel te warm. Het is daarom slim om standjes uit te proberen waarbij je zo min mogelijk contact met elkaar hebt. Je kunt kunnen bijvoorbeeld voorover leunen, waardoor je partner makkelijk zijn ding kan doen. Ook kan je partner lekker op bed gaan liggen en kan jij er zo bovenop.

Beeld: Emily in Paris