News

Videoland deelt nieuwste trailer van Married At First Sight 2023

De trailer van het programma Married At First Sight: Match or Mistake is nu te zien op het Instagram-account van Videoland. En we kunnen je alvast vertellen dat er veel drama te zien is in dit nieuwe seizoen.

Married At First Sight: Match or Mistake

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake gaat bijna beginnen. In dit populaire programma gaan er singles trouwen met iemand die ze niet kennen. Videoland deelt de trailer op hun Instagram en het belooft ons veel drama. In het Match or Mistake seizoen speelt de groep een belangrijke rol, want de deelnemers kunnen zich weer uitspreken over elkaar. Zullen ze doorgaan met het experiment of is de liefde nog ver te zoeken?

Trouwen op het eerste gezicht

“Als klein meisje had ik natuurlijk niet verwacht dat ik met iemand ging trouwen die ik nog niet ken. Maar ja. Soms moet je een beetje ballen tonen”, horen we iemand zeggen in de trailer. Het hele idee van het populaire programma MAFS is natuurlijk dat je met iemand gaat trouwen op het eerste gezicht. Tenminste, dat is de bedoeling. In de trailer kunnen we al zien dat één stel elkaar kent. Zo horen we ook nog dat het wel echt een ‘WOW-moment’ is om zo een nieuw iemand op het altaar te zien.

Er komt veel drama bij kijken

De liefde momenten zijn er dus ook wel, maar de drama is ook zeker aanwezig. Zo is er te zien dat iemand uit de groep wel een oogje heeft voor iemand anders, maar dat hij het liever nog even voor zich houdt. Zo zegt iemand ook: “Eigenlijk is het zo erg dat ik niet met jou in één ruimte wil zijn” of  “Hier hoort ook een consequentie bij en dat betekent dat jij het experiment moet verlaten.” Wat een drama! Dit veelbelovende seizoen van MAFS: Match or Mistake is vanaf 19 september elke dinsdag en woensdag te zien op Videoland. Wij kunnen niet wachten!

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland