News

Dit zijn de nieuwe deelnemers van MAFS: Match or Mistake

married-at-first-sight-2023

Het tweede seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake is in aantocht. Vanaf dinsdag 19 september kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen met veel verrassende twists. Nu heeft Videoland zojuist de kandidaten bekendgemaakt die het avontuur aandurven en wij stellen ze aan je voor. Er komen weer veel emoties bij kijken en dit seizoen kunnen de deelnemers zich ook weer over elkaar uitspreken. Gaan ze door met het experiment of is er geen enkel teken van liefde te vinden?

Ginger (32)

Deze sfeermaker past zich gemakkelijk aan en is 32 jaar. Ginger komt uit Heemstede en is werkzaam als KNF-laborant. Als ze het ergens niet mee eens is zal ze dit zeker niet verbergen. Deze vrolijke meid houdt van lol trappen en gezelligheid en hoopt tijdens dit avontuur haar perfecte levenspartner te vinden.

Wendy (35)

Wendy is een spontane en zorgzame vrouw van 35 jaar uit Almere, ze werkt als backoffice medewerker. Ze kan zich makkelijk aanpassen in verschillende situaties en weet ook erg goed wat ze wil. Wendy is een echte dierenvriend. En ze heeft haar leven helemaal op orde, maar toch mist er nog één ding en dat is de liefde van haar leven.

Jeroen (41)

Jeroen is 41 jaar en komt uit Groesbeek. Hij is een extraverte en vrolijke man die graag gezellige mensen om zich heen heeft. Naast zijn baan als begeleider in de gehandicaptenzorg, ontwerpt hij sneakers samen met zijn klanten. Jeroen zit vol energie, geniet van het leven en hoopt de liefde van zijn leven te vinden om samen mooie momenten mee te kunnen maken.

Marissa (26)

Marissa is 26 jaar en komt uit Langweer. Ze geniet van sporten en is vaak bij haar paard te vinden. Ondanks haar drukke onderneming, maakt ze nog steeds tijd vrij voor ontspanning en haar vrienden. De nuchtere Friezin weet wat ze wil en dat is liefde. Ze is op zoek naar haar perfecte match en geeft zich volledig over aan dit liefdesavontuur.

Jack (29)

Deze 29-jarige online coach en persoonlijke begeleider komt uit Arnhem. Maar hij is vijf à zes dagen per week in de sportschool te vinden. Mensen kunnen altijd bij hem terecht met hun verhaal en als hij het er ergens niet mee eens is dan windt hij daar geen doekjes om. Jack heeft zijn leven op orde en het enige wat hij nu nog zoekt, is de perfecte partner om zijn leven mee te delen.

Sillo (30)

Silio is een 30-jarige vader van twee kinderen uit Tilburg en werkt als vestigingsmanager van een uitzendbureau. Hij is een fanatiek voetballer en houdt van de competitie die hierbij hoort. Hij is een sociale jongen die houdt van gezelligheid, alleen op liefdesgebied ontbreekt voor hem nog de perfecte match.

Rosa (27)

Deze purser uit Volendam is 27 jaar. Heeft een sterke band met haar familie en gaat met haar vriendinnen regelmatig op zoek naar de leukste restaurantjes en barretjes. Ze zorgt er dan ook voor dat niet alleen haar huis, maar ook zijzelf er tiptop verzorgd uitziet. Met haar positieve energie stelt Rosa zich volledig open voor dit avontuur vol liefde.

Olivier (31)

Olivier komt uit Haarlem en is 31 jaar. Hij is een gevoelige en zeer attente man. Olivier is actief als model en hij is videograaf. Ook houdt hij van klussen. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en is op bepaalde vlakken erg gedisciplineerd. Hij verwacht dat zijn match hem daarin volledig ondersteuning in geeft. Olivier heeft vooral veel zin om een sprong in het diepe te wagen en op zoek te gaan naar zijn liefdesmatch.

Manuela (25)

Deze 25-jarige woont in het Belgische Lommel en is naast marketeer een lieve en loyale moeder van twee kinderen. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en haar enthousiaste karakter. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Manuela kan niet wachten op dit avontuur en grijpt deze kans op liefde met beide handen aan.

Jeff (27)

Jeff is 27 jaar, woont op Texel en is gastheer in de horeca. Hij brengt graag veel tijd door in de sportschool zodat hij fysiek en mentaal topfit blijft. Jeff is een sympathiek persoon en zit altijd vol met energie, maar heeft ook een gevoelige kant. Jeff heeft een grote passie voor muziek en kan niet wachten om deze met zijn liefdesmatch te delen.

Victoria (26)

Victoria is 26 jaar en komt uit Spijkenisse. Ze werkt als finance-trainee. En ze is super hecht met haar familie en vrienden, daarom is het ook heel erg belangrijk dat haar toekomstige man bij hen in de smaak valt. Ze is ruimdenkend en zoekt dit ook in een partner. De sociale Victoria is altijd op zoek naar een nieuw avontuur en springt nu volledig in het diepe om haar liefde te vinden.

Roy (31)

Roy is 31 jaar en komt uit Voorburg. Hij is een echt gezelligheidsdier, maar hij neemt zijn verantwoordelijke taak als handhaver erg serieus. Hij houdt zich buiten werkuren graag bezig met muziek en het sleutelen aan auto’s. Roy gaat lachend en vol positieve energie door het leven en zal er alles aan doen om het zijn liefdesmatch naar haar zin te maken.

Beeld: RTL